TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A találkozó, amiről hiba lenne lemaradni

7545
Akit érdekel, milyen irányba mutatnak a kibontakozó üzleti trendek, és ezt a legérintettebbektől szeretné megtudni, annak október 7-9. között Sárváron a helye.

A Central European Business Centre 2000-ben jött létre Somogyi Péter ügyvezető igazgató korábbi külföldi tapasztalataira alapozva. A cég eddigi, több mint egy évtizedes fennállása óta a hazai konferencia szervezés egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A CEBC rendezvényein az adott témában mindig a szakmában legjártasabb előadók szólalnak fel, hogy a résztvevők első kézből juthassanak az aktuális információkhoz. A cég legnépszerűbb eseményei a Vezérigazgató Találkozók, amelyek évente kétszer kerülnek megrendezésre. A Vezérigazgató Találkozókon a legnagyobb hazai cégek, illetve a hazai gazdasági és politikai élet vezetői képviseltetik magukat, egyedülálló környezetet biztosítva ezáltal a hazai üzleti élet szereplőinek párbeszédének.

A 30. jubileumi Vezérigazgató Találkozó október 7-9. között Sárváron azt vizsgálja majd, másfél évtizeddel az ezredforduló után. A Találkozó előadóitól és vendégeitől megtudhatjuk, mi történik a nagyvállalati szektorban, mire készülnek, milyen stratégiákat követnek a vezető cégek. A nagyok mellett a kicsik is helyet kapnak, hiszen az elmúlt években izgalmas és mozgalmas vállalkozási központtá váltunk, érdekes ötletek születtek és kockázati tőkében sincs hiány. A változó világ újfajta vezetői módszereket, egyéni életstratégiákat kíván; ezen a téren művészektől, a kulturális élet vezető képviselőitől is sokat lehet tanulni.

Az előadók sorából érdemes kiemelni Gulyás Gergelyt az Országgyűlés alelnökét, Tölgyessy Péter alkotmányjogászt (MTA), Nógrádi Györgyöt, a Corvinus Egyetem tanárát, Dale A. Martin vezérigazgatót (Siemens Magyarország), Vitézy Dávid egykori BKK vezért, Vona Gábort a Jobbik első emberét  vagy Török Gábor politológust, illetve Nyári Károly és Dolák-Saly Róbert művészeket, akitől biztosan könnyedebb előadásokra számíthat majd a hallgatóság.

A plenáris előadásokból, kerekasztalokból, formális és informális beszélgetésekből álló 30. Vezérigazgató Találkozó 250 résztvevőre számít, akik a hazai KKV-k tulajdonosai, és Multinacionális cégek döntéshozói közül kerülnek ki. A minden kényelemmel felszerelt sárvári Spirit Hotelben megrendezésre kerülő rendezvényre ITT lehet jelentkezni.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése