TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A találkozó, amiről hiba lenne lemaradni

7545
Akit érdekel, milyen irányba mutatnak a kibontakozó üzleti trendek, és ezt a legérintettebbektől szeretné megtudni, annak október 7-9. között Sárváron a helye.

A Central European Business Centre 2000-ben jött létre Somogyi Péter ügyvezető igazgató korábbi külföldi tapasztalataira alapozva. A cég eddigi, több mint egy évtizedes fennállása óta a hazai konferencia szervezés egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A CEBC rendezvényein az adott témában mindig a szakmában legjártasabb előadók szólalnak fel, hogy a résztvevők első kézből juthassanak az aktuális információkhoz. A cég legnépszerűbb eseményei a Vezérigazgató Találkozók, amelyek évente kétszer kerülnek megrendezésre. A Vezérigazgató Találkozókon a legnagyobb hazai cégek, illetve a hazai gazdasági és politikai élet vezetői képviseltetik magukat, egyedülálló környezetet biztosítva ezáltal a hazai üzleti élet szereplőinek párbeszédének.

A 30. jubileumi Vezérigazgató Találkozó október 7-9. között Sárváron azt vizsgálja majd, másfél évtizeddel az ezredforduló után. A Találkozó előadóitól és vendégeitől megtudhatjuk, mi történik a nagyvállalati szektorban, mire készülnek, milyen stratégiákat követnek a vezető cégek. A nagyok mellett a kicsik is helyet kapnak, hiszen az elmúlt években izgalmas és mozgalmas vállalkozási központtá váltunk, érdekes ötletek születtek és kockázati tőkében sincs hiány. A változó világ újfajta vezetői módszereket, egyéni életstratégiákat kíván; ezen a téren művészektől, a kulturális élet vezető képviselőitől is sokat lehet tanulni.

Az előadók sorából érdemes kiemelni Gulyás Gergelyt az Országgyűlés alelnökét, Tölgyessy Péter alkotmányjogászt (MTA), Nógrádi Györgyöt, a Corvinus Egyetem tanárát, Dale A. Martin vezérigazgatót (Siemens Magyarország), Vitézy Dávid egykori BKK vezért, Vona Gábort a Jobbik első emberét  vagy Török Gábor politológust, illetve Nyári Károly és Dolák-Saly Róbert művészeket, akitől biztosan könnyedebb előadásokra számíthat majd a hallgatóság.

A plenáris előadásokból, kerekasztalokból, formális és informális beszélgetésekből álló 30. Vezérigazgató Találkozó 250 résztvevőre számít, akik a hazai KKV-k tulajdonosai, és Multinacionális cégek döntéshozói közül kerülnek ki. A minden kényelemmel felszerelt sárvári Spirit Hotelben megrendezésre kerülő rendezvényre ITT lehet jelentkezni.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése