TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ez a kampány nem fog fájni

7541
Az 1053 fő körében végzett felmérést egy orvosi időpontfoglalás lehetőségét kínáló portál, hogy kiderüljön, miért nem járunk elég rendszeresen szűrővizsgálatokra.

„Legkevésbé nőgyógyászhoz (33,24%) és fogorvoshoz (32,26%) megyünk szívesen. A válaszadók, ha orvosi vizsgálatról van szó, főként reumatológiára, ortopédiára, belgyógyászatra járnak, de nagyon sokan viszik csak a gyermeküket orvoshoz. Ha szűrésről van szó, toronymagasan a nőgyógyászat vezet, majd nagy lemaradással követi a tüdőszűrés, ám pont a reumatológia, ortopédia és belgyógyászat szerepel a lista legvégén!” – mondja Straub Fanni a FoglaljOrvost.hu portál alapítója.A portál az eredményeket értékelve úgy döntött, hogy elindítja a Nem fog fájni! kampányt, amely fel kívánja hívni a figyelmet az orvosi vizsgálatok és a szűrés fontosságára, mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. Ennek egyik eleme egy erre az alaklomra forgatott kisfilm, amely különböző közösségi csatornákon terjed, illetve felhívja a figyelmet egy rajzpályázatra, amelynek keretében a portál Facebook oldalán lehet feltölteni rajzokat, a legjobbakat pedig kiállítják egy forgalmas budapesti helyszínen. Az oldalon felnőttek is megoszthatják egymással történeteiket, amelyek arról szólnak, hogy hogyan tudtak szűréssel bajt megelőzni, hogyan múlt akár az életük azon a lépésen, hogy elmentek egy orvoshoz, illetve a kampány saját logóval is rendelkezik, amelyet bárki saját Facebook profiljára tud tölteni, ezzel is mutatva hősiességét, hogy ő, akár félelmei ellenére is, de elmegy szűrésre.

 

„A kutatás eredménye megmutatta, hogy a felnőttek ugyanúgy képesek félni az orvosi vizsgálatoktól, mint a gyerekek. Egy apró kellemetlenség azonban semmi ahhoz képest, hogy esetleg az életünket mentjük meg vele. Ezért is indítottuk figyelemfelhívó kampányunkat, amely segítségével reméljük, hogy minél több ember győzi le félelmét, és megy el az orvoshoz” – mondja Straub Fanni.


Nem fog fájni kampányfilm

Megrendelő: FoglaljOrvost.hu
Gyártó: ArvaliCom
Producer: Bender Krisztina
Rendező: Buglya Gergely
Operatőr-vágó: Tokaji Balázs
Világosítás: Várfi István
Grafika: Biró Tamás

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése