TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az egyedülálló zeneszám alapjait a Vredestein abroncsok által kínált technikai adatok képezik, DJ Hardwellt pedig Carmen Jordá vezetési tapasztalata inspirálja majd.

A Vredestein abroncsmárka Ibizán jelentette be DJ Hardwellel, a kétszer is a világ első számúnak megválasztott DJ-jével, valamint a spanyol fejlesztőpilótával, Carmen Jordával való együttműködését.

#ROCKTHEROAD
A zeneszám remixében Hardwell a Carmen által vezetett autó abroncsainak technikai adatait használta fel. „A számban a Vredestein abroncsok adatait szerettem volna olyan dinamikus ritmusba átültetni, amely hangsúlyozza a vezetés örömét” – mondja Hardwell. A tény, hogy Carmen Jordá vezetési képességei érzéki hangzásra és látványra teremtettek, senkit sem lep meg. A Hardwell és Carmen Jordá által készített mixhez egy, a DJ-t és az autóversenyzőt egyaránt megjelenítő videoklip is tartozik majd, a szám és a klip hivatalosan októberben jelenik meg.

 

A kampány a Vredestein történetének legnagyobb online kampánya, és a téliabroncs-szezon során vetik majd be. A Verdestein aktuális stratégiáját a zenére és a közösségi oldalak kiterjedt használatára összpontosítva alakítja. „Ezzel a kampánnyal újrapozicionáljuk a Vredestein márkát, amely mostantól az autójáért és a versenyzés öröméért rajongó fiatalabb közönséget célozza meg” – magyarázza Marco Paracciani, az Apollo Tyres marketingigazgatója.

 

Próbálja ki!
A rajongók és szurkolók egy keverő és egy laptop segítségével maguk is elkészíthetik a saját mixüket. A pályázatokat DJ Hardwell bírálja el, a legjobb öt zeneszámot pedig díjjal jutalmazza a Vredestein.

www.rocktheroad.com

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése