TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A brit sztárséf twitteren jelentette be, hogy újabb két évre szerződött le a Fox Entertainment Group vállalatcsoporttal.

A csütörtökön nyilvánosságra hozott megállapodás szerint legalább további 80 órányi tévéműsor készül a szakáccsal, értesült a The Hollywood Reporter. Az amerikai televízió társasággal 2005. óta dolgozó Ramsay a Twitteren jelentette be a hírt: „Szorgos pár év lesz… Most írtam alá egy 2 éves szerződést a FOX-szal, ami még minimum 80 óra TV-zést jelent!” Az amerikai tévétársaság számára fontos volt a sztárséf megtartása, mert kifutóban vannak valóságshow-i, a népszerű American Idol tehetségkutató is utolsó szezonjához érkezett.

Gordon Ramsay a csatorna három főzős műsorában is szerepel, a Mesterszakács, a Mesterszakács Jr. és A pokol konyhája című programokban. A konyha ördöge tíz év után a közelmúltban került le a képernyőtől.

 

Forrás: MTI

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése