TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Sberbank marad

7513
Tovább folytatja magyarországi pénzügyi tevékenységét és erősíteni kívánja pozícióját a hazai pénzpiacon az orosz bank.

A hitelintézet azért adta ki ezzel kapcsolatos közleményét, mert csütörtökön több sajtóorgánumban is megjelent a hír, miszerint a Sberbank várhatóan kivonul a magyarországi pénzpiacról.

 

A Sberbank Magyarország közleménye szerint a hitelintézet tevékenységének javuló eredményeit mutatja, hogy 2015. első félévében jelentősen nőtt a bank kamatbevétele a kis- és középvállalkozói (kkv) üzletágban, illetve még nagyobb volt az állomány bővülése a lakossági hitelkihelyezések terén az előző év azonos időszakához viszonyítva. A bank egyelőre konkrét állományadatokat nem közölt, de hangsúlyozták, a jövőben is rendben teljesítik az ügyfelek szembeni kötelezettségeit.

 

A Sberbank Magyarország Zrt. a Sberbank Europe AG leányvállalata, lakossági-, mikro-, kkv- és nagyvállalati ügyfeleknek nyújt teljes körű banki szolgáltatást Magyarországon. A bank 1993. óta működik sikeresen a magyar piacon. A bécsi központú Sberbank Europe csoport Európa 11 piacán van jelen: Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában (Szarajevóban és Banja Luka-ban), Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Ukrajnában és Németországban.

 

Forrás: MTI

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése