TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A FilmBox PAK prémium előfizetői a FilmBox Live-ot is megkapják, jelentette be az SPI International.

Teljeskörű hozzáférést kapnak augusztus 1-jétől a FilmBox Live multiscreen VOD szolgáltatáshoz az Antenna Hungária azon MinDig TV Extra előfizetői, akik a FilmBox prémium TV csomagot megrendelik. Az Antenna Hungária Zrt. meghatározó szereplője a hazai telekommunikációs szektornak. Fő tevékenységi területe az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás, az ingyenes csatornákat tartalmazó MinDig TV, és a kiváló ár/érték-arányú fizetős csomagokat kínáló MinDig TV Extra szolgáltatás, amely többek között prémium csatornákat is kínál a FilmBox portfóliójából.

 

Augusztus 1-jétől a korlátlan FilmBox Live hozzáféréssel live-streaming csatornák és egy hatalmas, multiscreen szolgáltatásokkal bővített VOD könyvtár válnak elérhetővé minden olyan MinDig TV Extra előfizetőnek, aki megrendelte a FilmBox PAK prémium csomagot. Ez azt jelenti, hogy nem kell otthon ülnünk ahhoz, hogy élvezzük a FilmBox mozi csatornáit, vagy éppen a több száz újonnan hozzáadott, jobbnál jobb filmet. Olyanokból szemezgethetünk, mint az Éjszaka hangjai, Robin Williams parádés alakításával, vagy a Kettős azonosság Val Kilmerrel és A hallgatás szabálya Sam Elliottal, a könnyedebb stílus kedvelőinek Julia Roberts főszereplésével készült Tükröm, Tükröm, az akciófilmek szerelmesei pedig olyan filmeket is találnak a listában, mint például a Likvidálva. A VOD könyvtárban találhatunk még lélegzetelállító dokumentum- és természetfilmeket, MMA és extrém sport programokat, divat műsorokat, zenei klipeket és további izgalmas tartalmakat.

 

A FilmBox Live elérhető még Magyarországon az Invitel, Vidanet, Telenor, Jupinet, Hír-Sat, Klapka lakásszövetkezet és a Kábelszatnet hálozatában is.  A FilmBox Live a FilmBox, FilmBox Family, FilmBox HD, FilmBox Arthouse, FightBox HD, Fast&FunBox HD, 360TuneBox, Docubox HD és Fashion Box HD csatornákat tartalmazza.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése