TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Strandok éjszakája hatodszor

7502
Hat évvel ezelőtt indult a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a magyarországi fürdőkben a „Strandok Éjszakája" elnevezésű rendezvény.

A forró nyári éjszakákon nyújtott színes programok, a hosszú,  éjszakai nyitva tartás évről-évre több mint 50 000 embert vonz  a hazai fürdőkbe. A Strandok éjszakája a magyarországi fürdők legnagyobb nyári együttműködéseként valósul meg, amire az idei évben július 31-én, pénteken éjszaka kerül sor. Évente növekszik a programhoz csatlakozók száma, ez tavaly 60 létesítményt (helyszínt) tett ki.

A fürdők csatlakozása önkéntes, mint ahogyan az a programkínálat is, amit vendégeiknek ezen az éjszakán biztosítanak. A kínálat évről-évre egyre színesebb és változatosabb: élőzenei koncertek, tűzzsonglőrök, táncosok szórakoztatják a közönséget, de sok fürdő várja vízi discóval, animációs programokkal, habpartival, latin-, brazil-, karibi estekkel, vagy éppen látványos lézer show-val az éjszaka fürdőzni vágyókat.

 

A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség honlapján olvashatók.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése