TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Strandok éjszakája hatodszor

7502
Hat évvel ezelőtt indult a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a magyarországi fürdőkben a „Strandok Éjszakája" elnevezésű rendezvény.

A forró nyári éjszakákon nyújtott színes programok, a hosszú,  éjszakai nyitva tartás évről-évre több mint 50 000 embert vonz  a hazai fürdőkbe. A Strandok éjszakája a magyarországi fürdők legnagyobb nyári együttműködéseként valósul meg, amire az idei évben július 31-én, pénteken éjszaka kerül sor. Évente növekszik a programhoz csatlakozók száma, ez tavaly 60 létesítményt (helyszínt) tett ki.

A fürdők csatlakozása önkéntes, mint ahogyan az a programkínálat is, amit vendégeiknek ezen az éjszakán biztosítanak. A kínálat évről-évre egyre színesebb és változatosabb: élőzenei koncertek, tűzzsonglőrök, táncosok szórakoztatják a közönséget, de sok fürdő várja vízi discóval, animációs programokkal, habpartival, latin-, brazil-, karibi estekkel, vagy éppen látványos lézer show-val az éjszaka fürdőzni vágyókat.

 

A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség honlapján olvashatók.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése