TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Unplugged zenei élmény a Balaton vizén

7500
Az O’Neill magyarországi forgalmazója a brand életérzéséhez tökéletesen passzoló unplugged koncerttel népszerűsíti a ruházati márkát.

Az Intim Torna Illegál és a PASO frontembere KRSA is ott lesznek augusztus 2-án, vasárnap este Siófokon, ahol egy úszó stégen rendezik meg az O’Neill naplementés házibuli jellegű partiját, amelyen regisztráció után ingyenesen lehet részt venni. A különleges hangulatú estén nem lesz nagyszínpad, csak egy kis sarok, ahol a zenészek összeülnek, és a hamisítatlan balatoni hangulatban, a barbecue pult szomszédságában különleges unplugged koncertet adnak. A fellépők ígérete szerint közösen is előadnak majd 1-2 számot, ha a hangulat úgy hozza.

 Az egyedi bulira csak előzetes regisztrációval lehet belépni. Az O’Neill magyarországi Facebook oldalán, az esemény saját közösségi oldalán és többek között az Intim Torna Illegál Facebook profilján is lehet majd kódot kapni, amivel bárki bekerülhet a 150 szerencsés közé, aki részt vehet a koncerten. A regisztráció a július 13-i héten indul, és még akár az esemény hetében is lehet belépést nyerni a Sunset Unpluggedra. A szerencsések ráadásul még kedvezményes wakeboardozási lehetőséget is kapnak, hiszen a helyszín a siófoki wakeboard pálya 600 négyzetméteres úszó stégje lesz, ahova egy pontonon húzzák be a vendégeket.

 

További információ:

www.facebook.com/oneillhun

www.facebook.com/sunsetunplugged

www.oneill.hu/sunsetunplugged

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése