TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Budapestet választotta székhelyül a Telenor Common Operation, amely a Telenor leányvállalatainak nyújt hálózati és informatikai szolgáltatásokat.

Kjell Morten Johnsen, a Telenor Csoport európai régiójának vezetője 2015. június 24-én megnyitotta a Telenor új központját Budapesten. A Telenor Common Operation (TnCO) technológiai szolgáltatóközpont a Telenor leányvállalatainak nyújt hálózati és informatikai szolgáltatásokat. A 2013-ban alapított TnCO a Telenor ASA II 100%-os tulajdona. A vállalat több mint 530 főt foglalkoztat három országból.

A Telenor Common Operation jelenleg hat ügyfelet szolgál ki: a Telenor Magyarországot, a Telenor Szerbiát, a Telenor Montenegrót, a Telenor Dániát, a Telenor Svédországot és a Telenor Global Traffic szervezetet.

 

„Ügyfeleink megérdemlik, hogy a legjobb IT-rendszerekkel támogatott, legjobb hálózatot használják, akárhol is élnek Európában. A hálózati központ munkahelyeket teremt, és a régió legtehetségesebb és leghozzáértőbb szakembereit csábítja ide, hogy a cégeket Európa-szerte kiszolgálva széles körű nemzetközi tapasztalatokra tegyenek szert. Így a TnCO segít a tehetséges IT-szakembereket a térségben tartani” – mutatott rá Kjell Morten Johnsen, a Telenor európai régiójának vezetője az új cégközpont nyitóünnepségén.
„A Telenor Common Operation megalapítása óta sikertörténet, folyamatosan javítja a Telenor ügyfelei számára a szolgáltatás minőségét. A siker titka a nemzetközi szakértelem, a rugalmas munkakultúra és az erős minőségközpontúság” – emelte ki Oystein Mikkelsen, a Telenor Common Operation ügyvezető igazgatója.


A felújított épület a Telenor kultúrájának legjavát hasznosítva a munkatársak rugalmas együttműködését és önálló munkavégzését állítja a középpontba, és nagy hangsúlyt fektet a vállalat globális munkastílusa, a Telenor Way érvényesítésére. A nyitott irodaterek támogatják az átlátható, lapos szervezeti struktúra fenntartását, a különféle kényelmi szolgáltatások pedig gondoskodnak róla, hogy a dolgozók színvonalas, kreatív környezetben töltsék a munkaidejüket. Mindez elősegíti, hogy a TnCO innovatív módon, világszínvonalú szolgáltatásokkal lássa el valamennyi partnerét.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése