TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Livewire projekt európai körút első állomásaként érkezett meg az Egyesült Királyságba a Harley-Davidson Élménykülönítmény.

A Livewire projekt keretén belül a motorok szerelmeseinek lehetősége nyílt, hogy elsőként tesztelhesse a Harley-Davidson elektromos motorkerékpárját és véleményével hozzájáruljon a fejlesztéséhez. Az ország minden tájáról érkeztek a motorosok, akik egy exkluzív élménytúrán próbálhatták ki az elektromos motort és tapasztalataikat megosztva, visszajelzéseikkel, a vállalat fejlesztés-politikájával összhangban hozzájárultak a jövőbeni fejlesztéséhez. A Livewire projekt célja, hogy a riderek tapasztalatainak és visszajelzéseinek segítségével felmérjék az elvárásokat és igényeket, ezáltal tökéletesítve a gépet.


A szenvedélyes motorosok mellett a jogosítvánnyal nem rendelkezőknek is lehetőségük volt a motor kipróbálásra a Jumpstart szerkezetnek köszönhetően. Az egész eseményen több mint 230 motoros és 50 vendég részesült ebben a különleges vezetési élményben Bedfordshire-ben. Az elektromos motor nagy meglepetéseket okozott, a tesztelők várakozásait jócskán felülmúlta, a beszámolók szerint elképzelhető, hogy a motorozás jövőjébe kóstolhattak bele.


„Teljesen más volt, mint amit vártam. Egész végig hatalmas, masszív vigyor volt az arcomon. Egyszerűen nehéz elhinni, hogy mind az az erő, egy pár elemből származik. Azt hittem, hogy a Harley egy nehézkes, lassú dolog. Viszont ezt őrülten izgalmasnak találom” – mondta Danny, a Northamptonshire motorversenyzője.

A körút következő állomása Franciaország, Cébazat, ahol Harley-Davidson Livewire projekt élménykülönítménye június 27-28-án a Michelin Technológiai Központba érkezik.


Arról nincs hírünk, hogy a hazai motorosok véleményéért eljön-e a Livewire projekt, de azt tudjuk, hogy a márka kedvelői idén nyáron is elégedettek lehetnek, hiszen velük indul a fesztiválszezon június 10 és 14 között Alsóőrsön. Ez idő alatt az Open Road Fest karszalagot viselők kedvezményesen látogathatnak olyan látványos balatoni turisztikai helyszínek, mint például a Balatoni Csillagvizsgáló, a Tapolcai-tavasbarlang, a Balatoni Múzeum, a Balatonboglár Kalandpark vagy a Szigligeti Vár.


Idén egy praktikus újdonsággal is előrukkoltak a szervezők: RFID chippel ellátott okos karszalagot kapnak a látogatók, amely egyszerre teszi lehetővé a készpénzmentes fizetést, a biztonságos beléptetést és mindezek mellett egyetlen érintéssel szavazhatnak a motor szépségversenyen és élményeket oszthatnak meg a Facebookon. Sőt, a szervezők arról is gondoskodtak, hogy a fesztivál időjárása online is követhető legyen egy, a helyszínre telepített időjárás-állomás segítségével, ami szintén a fesztivál honlapjáról érhető el.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése