TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kell egy Harley Davidson ingyen?

7465
Júniusban ismét Alsóörsön dübörögnek fel a már jól ismert motorhangok. A 16. Harley Davidson Open Road Fest szervezői idén is ajándékba adnak egy motort!

Aki jegyet vált a fesztiválra, az részt vehet a fesztivál május 15-től indult nyereményjátékában, amelynek keretében egy Harley-Davidson Street 750 kerül kisorsolásra. Ahhoz, hogy valaki esélyes legyen a díjra, nem kell mást tennie, mint előzetesen regisztrálni az openroadfest.hu oldalon, majd elmenni a fesztiválra és jól éreznie magát. Az érvényes karszalaggal rendelkező szerencsés a fesztivál végén a Nagyszínpadról hajthat le új motorjával.


Itt is van menetszél

De nem csak az nyer, akit kisorsolnak! A fesztivál turisztikai partnereinek köszönhetően idén bárki kedvezményesen látogathatja a vonzó helyszíneket, nevezetességeket karszalagjával. A balatonfűzfői bob pálya, és csillagvizsgáló, a Tapolcai-tavasbarlang a Keszthelyen található Balatoni Múzeum és a Helikon Kastélymúzeum, a balatonboglári Gömbkilátó és Kalandpark mind csatlakoztak a kedvezményt biztosítók táborához.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése