TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kell egy Harley Davidson ingyen?

7465
Júniusban ismét Alsóörsön dübörögnek fel a már jól ismert motorhangok. A 16. Harley Davidson Open Road Fest szervezői idén is ajándékba adnak egy motort!

Aki jegyet vált a fesztiválra, az részt vehet a fesztivál május 15-től indult nyereményjátékában, amelynek keretében egy Harley-Davidson Street 750 kerül kisorsolásra. Ahhoz, hogy valaki esélyes legyen a díjra, nem kell mást tennie, mint előzetesen regisztrálni az openroadfest.hu oldalon, majd elmenni a fesztiválra és jól éreznie magát. Az érvényes karszalaggal rendelkező szerencsés a fesztivál végén a Nagyszínpadról hajthat le új motorjával.


Itt is van menetszél

De nem csak az nyer, akit kisorsolnak! A fesztivál turisztikai partnereinek köszönhetően idén bárki kedvezményesen látogathatja a vonzó helyszíneket, nevezetességeket karszalagjával. A balatonfűzfői bob pálya, és csillagvizsgáló, a Tapolcai-tavasbarlang a Keszthelyen található Balatoni Múzeum és a Helikon Kastélymúzeum, a balatonboglári Gömbkilátó és Kalandpark mind csatlakoztak a kedvezményt biztosítók táborához.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése