TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A hazánkban most debütáló és több ezer feltöltésre számító Cewe Fotókönyv pályázat online galériája nem csak elismerést jelent az alkotóknak, hanem az ötletek tárházát is az érdeklődőknek.

A témaválasztást, a kreatív kialakítást, de a képek minőségét, és a Cewe Fotóvilág szoftverben rejlő lehetőségek kihasználását is értékeli a szakmai zsűri az egészen jövő februárig tartó Cewe Fotókönyv pályázaton, amelyre folyamatosan várják a pályaműveket. Aktuálisan mindig a 6 hétnél nem régebben megrendelt Cewe Fotókönyvekkel lehet részt venni a megmérettetésen. Egy pályázó akár 5 alkotással is indulhat az esztendő során. Ráadásul az értékes főnyeremények – nagy értékű tabletek és fotókönyv kuponok – mellett havi győzteseket is hirdetnek.



„Ezzel a pályázattal szeretnénk elismerésünket kifejezni mindazoknak, akik készítettek már Cewe Fotókönyvet, hiszen ők tudják igazán, hogy mennyi energiát és kreativitást fektettek abba, hogy aztán ők és szeretteik örömmel lapozhassák emlékeiket. Ugyanakkor nem titkolt célunk az is, hogy bővítsük a mindenki számára elérhető és megvalósítható mintakönyvek repertoárját. Hiszen akár a feldolgozott témákat, akár a szerkesztést tekintve a már kivitelezett ötletekből sok jó gondolatot, tippet lehet meríteni” – emelte ki Szekeres Eszter, a Cewe Magyarország Kft. marketing koordinátora.

Az érdeklődőknek nincs más dolguk, mint a pályázati felületen a megrendelés során kapott megrendelésszám megadásával benevezni és így lapozhatóvá tenni Cewe Fotókönyvüket. Ezek digitális, lapozható formában történő megosztása egyébként a Facebookon már korábban is biztosított volt a megrendelők számára. A várakozások szerint a zsűri sok ezer alkotás közül választja majd ki a legjobbakat a hazánkban most először meghirdetett – de például Németországban, Lengyelországban és Szlovákiában már népszerű – verseny végén.

„A közönség számára is biztosított a véleményalkotás: a feltöltött könyveket értékelni és kommentelni is lehet, a csillaggal jelölt, népszerűbb művek előbbre kerülnek a galériában. A pályázatot saját, illetve fotókidolgozó oldalainkon, a Facebookon, hírleveleinkben és a sajtóban is folyamatosan kommunikáljuk” – tette hozzá Szekeres Eszter.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése