TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A felvásárlásnak köszönhetően a digitális hirdetések is bekerültek az integrált kommunikációs vállalat portfoliójába.

A LEWIS PR nemzetközi kommunikációs ügynökség megvásárolta a San Diegó-i központú, teljes körű digitális szolgáltatásokat nyújtó ügynökséget, a Pistont. A Piston olyan digitális marketing szolgáltatásokra specializálódott, mint a SEO és SEM, médiatervezés- és vásárlás, analitika és kreatív design szolgáltatások.


A Piston ügyfelei közé tartozik többek között az AAA, AARP, BareMinerals, Cars.com, Intuit, Inspirato, Mophie, Shiseido, SkullCandy, Sunglass Hut, TVG és a Yakult. A LEWIS bevétele jelenleg világszerte 72 millió dollár, az Egyesült Államokban pedig több, mint 37 millió dollár.

A megegyezés tovább erősíti a LEWIS PR digitális szolgáltatásainak palettáját, a fizetett média reklámok és a kreatív, valamint az elemző szolgáltatások elmélyítésének köszönhetően. A Piston ezentúl hozzáfér a LEWIS PR nemzetközi hálózatához, amely 28 irodát jelent. A Piston a LEWIS Pulse alatt fog működni, amely az ügynökség digitális marketingért felelős szárnya, a korábban felvásárolt, brit web design cég, a Purestone mellett.

A Piston-t Michael Chaney, vezérigazgató és John Hartman, elnök alapította 2008-ban. A jövőben Hartman továbbra is Chaney-vel vezeti a Piston-t, amely a vállalat egyik divíziójaként fog működni. John Hartman a LEWIS Pulse alelnökének, Stephen Corsinak tartozik jelentési és riportálási kötelezettséggel. A Piston jelenleg 50 embert foglalkoztat San Diegóban.

„Az ügyfeleink integrált kommunikációs kampányokat várnak el. Látjuk, hogy  megnövekedett az igény a fizetett médiaprogramok iránt – mondta Stephen Corsi, a LEWIS Pulse alelnöke. – A Piston három olyan dolgot ötvöz, amelyet különösen fontos, hogy jól csináljunk: erős, kreatív, stratégián alapuló médiavásárlás, mindezt mély analitikai szinten. A Piston vezető márkákkal dolgozik együtt, és a hírneve bármely szervezettel felveszi a versenyt. Együtt sokkal gyorsabban törhetünk a csúcsra ebben az iparban.”

„Izgalommal csatlakozunk a LEWIS PR családhoz. Mind a LEWIS PR, mind a Piston nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ügyfelei számára növelje a márkaismertséget és értékesítés támogatást biztosítson, tehát nagyszerűen illeszkedünk egymáshoz – mondta John Hartman, a Piston elnöke. – Minden elfogultság nélkül mondom, hogy a LEWIS PR egyike azon kevés cégnek, amely valóban integrált megközelítésben gondolkodik, magában foglalja a PR, a digitális marketing, a reklám és a marketing tanácsadói szolgáltatásokat.”

„A Piston-nal való megállapodás teljesen beleillik a stratégiánkba, hiszen célunk, hogy képesek legyünk az Egyesült Államokban valamennyi ügyfél kampányt és igényt kezelni, és bővítsük az ajánlatunkat, főleg a digitális szolgáltatások terén. Ott, ahol a nagy multinacionális vállalatok számára a reklám és a PR karnyújtásnyira van, mi egy sokkal élénkebb, integráltabb megközelítést nyújtunk. – mondta Chris Lewis, a LEWIS PR vezérigazgatója. – Szeretném üdvözölni a Pistont a LEWIS PR családban. Izgatottak vagyunk, hogy az eddigieknél még jobb ajánlatot szolgáltathatunk az ügyfeleinknek, és ennek eredményeképp még több karrierlehetőséget is a munkatársaink számára.”

A megállapodás 2015. február 23-án zárult le, konkrét részleteket nem hoztak nyilvánosságra. A Piston a tavalyi évet 8,4 millió dolláros bevétellel zárta. A korábbi LEWIS PR-os felvásárlások közé tartozik a Leads United, PageOne PR, DMG, Purestone és az EBA. A LEWIS PR tanácsadója a McCracken Advisory Partners volt. A LEWIS PR 2015/16. évi felvásárlás-sorozatában ez volt az első állomás.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése