TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Számos sikeres eseménynek adott otthont tavaly a Groupama Aréna, ahol a futballmérkőzések mellett idén is sok rendezvény, köztük egy népszerű világsztár koncertje is várható.

A létesítményt üzemeltető Lagardère Unlimited Stadium Solutions Kft.-t januártól két új ügyvezető igazgató, Vámos Zoltán és Siklósi Csaba irányítja. Vámos a Ferencvárosi Torna Club kommunikációs igazgatói székéből érkezik új pozíciójába, Siklósi Csaba pedig ezt megelőzően a LUSS Kft. kereskedelmi igazgatói feladatait látta el. A két ügyvezető munkáját Jens König támogatja az üzemeltető anyavállalata, a LUSS SA képviseletében. A korábbi ügyvezető, Szekeres Tamás közös megegyezéssel távozik.A Groupama Aréna megnyitása óta több mint 150 000 látogatót fogadott. Az Európa egyik legmodernebb stadionjának számító létesítmény az FTC és a magyar válogatott futballmérkőzései mellett az elmúlt 5 hónapban 80 rendezvénynek adott helyet. Üzleti konferenciák és megbeszélések, dolgozói fórumok, sajtótájékoztatók, céges (karácsonyi) partik helyszíne volt a Groupama Aréna, a Fradi Múzeumot pedig már közel ötezren tekintették meg. Az előfoglalások és az eddigi eredmények alapján 2015-ben kb. 100-120 eseményre, köztük hazai és külföldi előadók koncertjeire kerül sor a létesítményben.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése