TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Számos sikeres eseménynek adott otthont tavaly a Groupama Aréna, ahol a futballmérkőzések mellett idén is sok rendezvény, köztük egy népszerű világsztár koncertje is várható.

A létesítményt üzemeltető Lagardère Unlimited Stadium Solutions Kft.-t januártól két új ügyvezető igazgató, Vámos Zoltán és Siklósi Csaba irányítja. Vámos a Ferencvárosi Torna Club kommunikációs igazgatói székéből érkezik új pozíciójába, Siklósi Csaba pedig ezt megelőzően a LUSS Kft. kereskedelmi igazgatói feladatait látta el. A két ügyvezető munkáját Jens König támogatja az üzemeltető anyavállalata, a LUSS SA képviseletében. A korábbi ügyvezető, Szekeres Tamás közös megegyezéssel távozik.A Groupama Aréna megnyitása óta több mint 150 000 látogatót fogadott. Az Európa egyik legmodernebb stadionjának számító létesítmény az FTC és a magyar válogatott futballmérkőzései mellett az elmúlt 5 hónapban 80 rendezvénynek adott helyet. Üzleti konferenciák és megbeszélések, dolgozói fórumok, sajtótájékoztatók, céges (karácsonyi) partik helyszíne volt a Groupama Aréna, a Fradi Múzeumot pedig már közel ötezren tekintették meg. Az előfoglalások és az eddigi eredmények alapján 2015-ben kb. 100-120 eseményre, köztük hazai és külföldi előadók koncertjeire kerül sor a létesítményben.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése