TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nem marketingstratégiára, hanem táncosainak tehetségére építve tudott nemzetközi színpadokra lépni a 5DOORS.

„A budapesti Villa Negra Productions a maga műfajában világszínvonalú revüt állított színpadra…” – írta a szlovákiai Új Szó a 5 Doors Show pozsonyi premierje után októberben. A látványos magyar produkció végre a határon innen is bemutatkozik, az ősbemutató a nyíregyházi Váci Mihály Városi Művelődési Központban lesz. Az eddig még csak Las Vegas-i színpadokon látott LED-technikával kombinált tánc-show lesz a 2 milliárd forintból frissen felújított kultúrpalota nyitóprodukciója.

A revü, amelyet eddig mindenhol állva ünnepelt a közönség, egy fergeteges stílusorgia. Ritmusvilágok találkozása, ahol a jazz, a hip-hop, a break, az ír sztepp és a show-néptánc ad egymásnak randevút, 14 válogatott táncos előadásában, világszínvonalú led-technológia alkalmazásával. A táncosokra a 21-22 szám alatt 120 kosztüm kerül úgy, hogy nem egyszer alig fél percük van az átöltözésre. Takács Péter, a társulat egyik vezető táncosa annak ellenére izgul a pénteki bemutató miatt, hogy a külföldi turnét 4-5 hónapos kemény próbafolyamat előzte meg, azóta pedig számos helyen léptek fel vele. “Nyíregyházán sok a jó táncos, így értő közönségre számíthatunk. Az biztos, hogy az épülethez méltó lesz a nyitóprodukció, és bízunk abban, hogy lesz folytatás, és máshol is bemutatjuk a show-t Magyarországon” – nyilatkozta Takács Péter, aki párjával, a szintén nyíregyházi Majoros Angélával az Everdanceből igazolt a 5DOORS tánckarához, amelyben egykori Experidance tagok is szerepelnek.


Váci Mihály Városi Művelődési Központ, Nyíregyháza
2015. január 16., 19 óra

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése