TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Második alkalommal ismerték el Magyarország innovatív vállalatait az Üzletfejlesztési Díjjal.

Az elismeréssel az Üzletfejlesztési Portál célja, hogy bemutassa az adott év leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásait, valamint felhívja a figyelmet az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira. A 2014-ben nevezett magyar vállalkozások közül a független szakmai zsűri az első három helyezettet díjazta, további három pályázót pedig oklevéllel ismert el.


2014. leginnovatívabb üzletfejlesztése a hazai startup által létrehozott Bconhunt platform, illetve annak első okostelefonos alkalmazása, a Bconshop. A legújabb technológiai megoldásokra – iBeacon, BLE 4.0 – épülő mobilmarketing-alapú vásárlásösztönző rendszer egyszerre nyújt megoldást a kiskereskedelmi szereplők, illetve a vásárlók megváltozott igényeire. Az ingyenes mobil applikáció (Bconshop) letöltésével testreszabott, exkluzív kedvezményekhez jutnak a vásárlók. A kiskereskedelmi üzletláncoknak pedig egy rendkívül jól célozható, precízen mérhető és nem utolsó sorban az összezsugorodott marketing büdzsékben is elhelyezhető vásárlásösztönző platformot (Bconhunt) biztosít, amellyel növelhetik üzletük forgalmát.

Az Üzletfejlesztési Portál 2013-ban indította útjára az Üzletfejlesztési Díjat. A kiírók célja, hogy lehetővé tegyék a pályázó vállalatok számára az innovatív ötletek megvalósításával, piacra léptetésével kapcsolatos tanulást, növelve ezzel versenyképességüket. A díj különlegessége, hogy a pályázók egy innovációs átvilágítás keretében objektív visszajelzést kaphatnak az üzleti újdonságok létrehozásával kapcsolatos folyamataik erősségeire és fejlesztendő területeire vonatkozóan.

„Bízunk benne, hogy az innováció fontosságát egyre több cég ismeri fel és évről-évre több jelentkezőt üdvözölhetünk a díj pályázói között – mondta el Fodor Zoltán az Üzletfejlesztési Portál főszerkesztője. – A díj független, szakmai kezdeményezés, amely egy vállalkozás üzletfejlesztését, üzleti innovációs eredményeit mutatja be, és minden olyan szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel vagy üzleti innovációval foglalkoznak” – tette hozzá Fodor Zoltán.

Pályázni lehetett új termékkel, új szolgáltatással, a marketinget, vállalati stratégiát, folyamatokat érintő, vagy technológiai innovációval, új és innovatív kommunikációs megoldással, a piaci eredményességet elősegítő szervezeti változtatással (új szervezet, kultúraváltás stb.) vagy új üzleti modellel.

A zsűri tagjai: Schwarz Gábor, üzletember, a Ustream volt nemzetközi üzletfejlesztési és értékesítési igazgatója; Bundik Csaba, az EuroCham Vietnam Ltd. ügyvezető igazgatója; Fodor Zoltán, az Üzletfejlesztési Portál főszerkesztője.

Díjazottak: 1. Bconhunt Kft., 2. Főtáv Zrt., 3. Kidsoasis Kft.

Elismerő oklevelet kaptak: repara.hu Kft., MultiSoft Kft., StreamPUNK Kft.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése