TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az 1960-as években alapított márka mottója nem véletlenül lett „Autósport otthon”. A fanatikusok akár sportszerűen is űzhetik a játékot.

Csúcstartó bajnokkal, közel félezer nevezővel, extrém előzésekkel és izgalmas futamokkal zárult hétvégén a Carrera Challenge Tour 2014, amelyen Magyarország legprofibb slot car versenyzői küzdöttek meg egymással. A felnőtt kategória győztese a tavalyi senior nyertes, Tóth Antal lett, aki jövőre a németországi világbajnokságon képviseli hazánkat. Az alma nem esett messze a fájától, ugyanis fia, Tóth Benjámin végzett az első korcsoport élén.

Az élethű versenyautók összecsapásának végső fordulójában a közel ötszáz nevező közül a legjobbak ragadtak távirányítót és vívtak ádáz küzdelmet három korcsoportban. Taktikában, gyorsan száguldó autókban és látványos előzésekben nem volt hiány a versenypályán, ahol minden tizedmásodperc számított.

A jó hangulatú versenyhétvége rengeteg érdeklődőt vonzott, még a lányokat is lenyűgözték a profi versenyzők szédületes bravúrjai. Az esemény házigazdájával, Winkler Róberttel együtt szurkolt Kolovratnik Krisztián és kisfia is, aki már most óriási rajongója a sportágnak, jövőre talán már versenyzőként vesz részt a bajnokságon.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése