TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A színésznő közismerten elkötelezett a környezeti problémák megoldása iránt. Ahogy az április 16-tól kapható Conscious Exclusive kollekció is.

„A fenntarthatóság az egyik legnagyobb szenvedélyem. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a H&M Conscious Exclusive új arca lehetek, hiszen a kollekció megmutatja, hogy egy ruha lehet egyszerre környezettudatos és stílusos” – mondta Olivia Wilde.Az idei Conscious Exclusive kollekció inspirációja az afrikai, ázsai és indiai kultúrából ered, ami jól észrevehető a szabásvonalakban és a részletekben. A ruhák karakterét adó kézzel rajzolt mintákat kizárólag ennek a kollekciónak tervezték. „Imádom, hogy a kollekció darabjai tele vannak sajátos karakterrel és egytől-egyig fenntartható anyagokból készültek” - lelkendezett Ann-Sofie Johansson, a H&M New Development vezető tervezője.

De milyenek is azok a fenntartható anyagok? Az organikus selyem, organikus pamut, organikus len, Tencel, újrafelhasznált poliészter és bőr mind olyan módon kerülnek előállításra, hogy minél kevésbé károsítsák a környezetet, ugyanakkor munkát és reális bért biztosítson a helyi termelőknek.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése