TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A színésznő közismerten elkötelezett a környezeti problémák megoldása iránt. Ahogy az április 16-tól kapható Conscious Exclusive kollekció is.

„A fenntarthatóság az egyik legnagyobb szenvedélyem. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a H&M Conscious Exclusive új arca lehetek, hiszen a kollekció megmutatja, hogy egy ruha lehet egyszerre környezettudatos és stílusos” – mondta Olivia Wilde.Az idei Conscious Exclusive kollekció inspirációja az afrikai, ázsai és indiai kultúrából ered, ami jól észrevehető a szabásvonalakban és a részletekben. A ruhák karakterét adó kézzel rajzolt mintákat kizárólag ennek a kollekciónak tervezték. „Imádom, hogy a kollekció darabjai tele vannak sajátos karakterrel és egytől-egyig fenntartható anyagokból készültek” - lelkendezett Ann-Sofie Johansson, a H&M New Development vezető tervezője.

De milyenek is azok a fenntartható anyagok? Az organikus selyem, organikus pamut, organikus len, Tencel, újrafelhasznált poliészter és bőr mind olyan módon kerülnek előállításra, hogy minél kevésbé károsítsák a környezetet, ugyanakkor munkát és reális bért biztosítson a helyi termelőknek.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése