TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Online is jól muzsikál a Music FM

7369
Két kategóriában is díjazott lett a rádióállomás „Az Év Honlapja” idei megmérettetésén.

Mintegy 300 pályázó mérettette meg magát az idei, „Az Év Honlapja” versenyen, az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményén, ahol két kategóriában is díjat hozott el a 89.5 Music FM. A fiatal felnőttek közt rendkívül népszerű csatorna honlapja kapta idén a verseny közönségdíját. A Mobil marketing megoldások kategóriában pedig a szakma különdíját hozta el a rádió applikációja, amely a zsűri szerint „tökéletes megoldása egy rádiós applikációnak”.„A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetünk az on air szolgáltatás mellett az online megjelenések fejlesztésére. Köszönet azért, hogy a törekvéseinket a közönség és a szakma is egyaránt értékeli” – mondta Kiss Anikó, a 89.5 Music FM vezérigazgatója.

A www.musicfm.hu – amelynek havonta 1.2-1.5 millió egyedi látogatója van – a jelen funkciókkal és design-nal 2012. augusztusában, az applikáció 2013. júliusában indult.  Mindkét felület, a megjelenés es a funkciók is, Soós Edwin, a 89.5 Music FM korábbi kreatív vezetője ötlete alapján és irányítása mellett készült, Bácskai Balázs (Kurioz Kft.) kivitelezésében, Hernádi Tamás, Rusznyák Gábor, Plesoczky István, Gesztelyi Olivér és Nagy Attila közreműködésével. A weboldal és az applikáció naprakész tartalmáért Héjja Anett, a 89.5 Music Fm online főszerkesztője felel.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése