TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Folytatódik a Bonduelle „A mi zöldségesünk” országos hűségprogramja, amelyben a cég a leghűségesebb vásárlóinak hirdetett pontgyűjtő akciót.

2014. március 20-tól folyamatosan tart a promóció, amelyben egy külön erre a célra létrehozott microsite-on – rövid regisztrációt követően – kezdhetik el gyűjteni a virtuális hűségpontjaikat a cég termékeit vásárlók. Mindehhez csupán a vásárláskor kapott blokkon található AP kódot kell feltölteni, amellyel már 4 pont megszerzése után is kedvezményes ajánlatok közül választhat a vásárló, illetve megnyerheti a havi 100 napi ajándék egyikét. A 100 leghűségesebb – azaz a legtöbb pontot feltöltők – pedig, a minden hónapban megújuló nyeremények közül, havi jutalomban is részesülnek.„A Bonduelle számára a legnagyobb értéket a vásárlók jelentik. A számok pedig minket igazoltak, hiszen pár hónap alatt több ezren lettek a tagjai programunknak. A sikereket látva, jövőre is folytatni kívánjuk az akciót” – mondta el Szirbek András a Bonduelle Central Europe Kft. marketing igazgatója. A hűségprogramot országos hirdetési kampánnyal egybekötve indította el az élelmiszergyártó: citylight felületekkel a legnagyobb városokban – köztük Budapesten, Miskolcon, Szegeden, Pécsett, Debrecenben – print és online hirdetésekkel a legolvasottabb női és gasztro lapokban, valamint közösségi média aktivitásokkal a legnagyobb közösségi oldalon.

A hűségprogram megvalósulásáért és a microsite fejlesztéséért a Rewart, a médiafoglalásokért az Universal McCann, a PR kommunikációért a Multeam360 csoport tagja, a Stern Communications, míg a kreatívokért a LabSolution felelt a kampány során.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése