TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kitárta kapuit a Buda Entertainment & Gastro. Az Éhezők viadalának legújabb epizódja az ágymozi nyitófilmje.

November 21-én ünnepélyes keretek között megnyílt a Buda Entertainment & Gastro első szárnya. A II. és III. kerület határán, a Kolosy tér szomszédságában található Új Udvar átalakításával egyedülálló elemekből építkező szórakoztató központ született az országban. Az első ütemben elindult Európa első ágymozija, egy kézműveseknek és divattervezőknek otthont adó „Art & Craft Market”, egy folklórterem, egy koktélbár, és két új szórakozóhely.Az Éhezők viadalával kezdett az ágymozi
Az új szárnyban kapott helyet Európa egyetlen ágymozija is. A teremben található 35 franciaágyon akár négy fős családok is elférnek, a műsor pedig 3 óránként, tematikus váltakozással sugároz napközben könnyedebb vígjátékokat, családi filmeket, este drámákat, akciófilmeket, éjjel pedig horrort. A filmek között régebbi kasszasikerek és újdonságok is lesznek, illetve számos tematikus nap megrendezése is a tervek között szerepel. 5555 Ft lesz egy ágy, amelyet két felnőtt, illetve két felnőtt és két gyerek is igénybe vehet.

Az első két hétben egyelőre este 19 órától indul a műsor, az Éhezők viadala: A kiválasztott – 1.rész, a Carrie illetve a Démoni doboz című horrorfilmek. December 8-tól pedig már korábban is látogatható a mozi, a folyamatosan frissülő moziműsor, illetve a létesítmény Facebook oldala is részletes információval szolgál a kínálatról, illetve programokról.

Design pályázat a kupola dekorálására
Már látható a helyszín egyik kuriózuma, a legfelső szintet borító, 7 különböző stílusú kupola-illusztráció, amely a Teremtés hét napját szimbolizálja, ezeket egy designpályázat keretében alkották kiválasztott fiatal magyar művészek.

Art&Craft Market, folklór, szórakozóhelyek
A komplexum egy kézművesek és divattervezők alkotásait kiállító, Art&Craft Marketnek is helyet ad, ahol az alkotók ingyenes standot és árusítási lehetőséget kapnak, mindössze a bevétel közösen megállapított százalékát kell fizetniük. A folklór iránt érdeklődőket, külföldi vendégeket, hazánkban élő külföldieket is várja a központ – néptáncosok és népzenészek showműsoraival, naponta két alkalommal, 18 és 20 órától.  A modern műfajt kedvelők számára egy koktélbár nyílt, illetve a népszerű budapesti szórakozóhely, az Ötkert tulajdonosának két új szórakozóhelye, a Grand és az exkluzív, zártkörű Mirror.

A központ második ütemének befejezése 2015 nyarára várható, amikorra a legkülönbözőbb ízvilágú, minőségi éttermek, music pubok, sky bar terasz és további szórakoztató és gasztro egységek várják majd a látogatókat, a maga nemében az egész országban és régiónkban is egyedülálló komplexumban.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése