TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kitárta kapuit a Buda Entertainment & Gastro. Az Éhezők viadalának legújabb epizódja az ágymozi nyitófilmje.

November 21-én ünnepélyes keretek között megnyílt a Buda Entertainment & Gastro első szárnya. A II. és III. kerület határán, a Kolosy tér szomszédságában található Új Udvar átalakításával egyedülálló elemekből építkező szórakoztató központ született az országban. Az első ütemben elindult Európa első ágymozija, egy kézműveseknek és divattervezőknek otthont adó „Art & Craft Market”, egy folklórterem, egy koktélbár, és két új szórakozóhely.Az Éhezők viadalával kezdett az ágymozi
Az új szárnyban kapott helyet Európa egyetlen ágymozija is. A teremben található 35 franciaágyon akár négy fős családok is elférnek, a műsor pedig 3 óránként, tematikus váltakozással sugároz napközben könnyedebb vígjátékokat, családi filmeket, este drámákat, akciófilmeket, éjjel pedig horrort. A filmek között régebbi kasszasikerek és újdonságok is lesznek, illetve számos tematikus nap megrendezése is a tervek között szerepel. 5555 Ft lesz egy ágy, amelyet két felnőtt, illetve két felnőtt és két gyerek is igénybe vehet.

Az első két hétben egyelőre este 19 órától indul a műsor, az Éhezők viadala: A kiválasztott – 1.rész, a Carrie illetve a Démoni doboz című horrorfilmek. December 8-tól pedig már korábban is látogatható a mozi, a folyamatosan frissülő moziműsor, illetve a létesítmény Facebook oldala is részletes információval szolgál a kínálatról, illetve programokról.

Design pályázat a kupola dekorálására
Már látható a helyszín egyik kuriózuma, a legfelső szintet borító, 7 különböző stílusú kupola-illusztráció, amely a Teremtés hét napját szimbolizálja, ezeket egy designpályázat keretében alkották kiválasztott fiatal magyar művészek.

Art&Craft Market, folklór, szórakozóhelyek
A komplexum egy kézművesek és divattervezők alkotásait kiállító, Art&Craft Marketnek is helyet ad, ahol az alkotók ingyenes standot és árusítási lehetőséget kapnak, mindössze a bevétel közösen megállapított százalékát kell fizetniük. A folklór iránt érdeklődőket, külföldi vendégeket, hazánkban élő külföldieket is várja a központ – néptáncosok és népzenészek showműsoraival, naponta két alkalommal, 18 és 20 órától.  A modern műfajt kedvelők számára egy koktélbár nyílt, illetve a népszerű budapesti szórakozóhely, az Ötkert tulajdonosának két új szórakozóhelye, a Grand és az exkluzív, zártkörű Mirror.

A központ második ütemének befejezése 2015 nyarára várható, amikorra a legkülönbözőbb ízvilágú, minőségi éttermek, music pubok, sky bar terasz és további szórakoztató és gasztro egységek várják majd a látogatókat, a maga nemében az egész országban és régiónkban is egyedülálló komplexumban.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése