TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A JOY idén 13. alkalommal választja meg a szépségipar legjobbjait a Joy Prix de Beauté – A szépség nagydíja versenyen.

„2014 egyértelműen a megújulás éve a JOY életében. Áprilisban új külsővel és számos új tartalommal léptünk piacra, májusban eladási rekordot döntöttünk a JOY-napokkal, új platformokra vittük a JOY márkát, és végül, de nem utolsósorban októberben megújult a JOY.HU. Méltán éreztük tehát úgy, eljött az idő, hogy a fentiek szellemében megújítsuk a JOY-napok mellett másik kiemelkedő jelentőségű aktivitásunkat, a JOY Prix de Beauté választást. Új arculattal, új kategóriákkal, az olvasók és zsűri szerepének újragondolásával, és minden JOY-platformot bevonó megjelenésekkel Magyarország legizgalmasabb szépségipari versenyét rendezzük meg idén” – árulta el Balogh Edina, a JOY magazin főszerkesztője.


„A JOY magazin, csakúgy, mint médiavállalatunk elkötelezett a minőség és az innováció mellett. A hazai kozmetikai ipar körében immáron hagyománnyá vált ’Grand Prix’ is ezeket az értékeket helyezi a középpontba. Idén az eddig erőteljesen szakmai eseményt populárisabbá alakítottuk, hogy a szavazás folyamatába a ma már minden platformon jelen levő olvasóinkat jóval nagyobb mértékben bevonjuk; nemcsak gyönyörű, új microsite-tal, hanem a social media adta lehetőségek kiaknázásával és speciális szépségkvízzel is ösztönözzük őket a voksolásra. Mindezen újításokkal még több termék kerül a potenciális vásárlók látókörébe és még nagyobb aktivitást garantálunk a nevező termékeknek” – nyilatkozta Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media ügyvezető igazgatója.

A szépségápolási ipar hazai szereplőinek idén a női testápolás, női arcápolás, női illat, férfiillat, bio- és natúrkozmetikumok, hajápolás, hajformázás, dekorkozmetikumok – arc-dekorkozmetikumok, száj-dekorkozmetikumok, szem-dekorkozmetikumok –, kézápolás, anti aging termékek kategóriában versenyeztethetik termékeiket. Emellett dizájndíj, az év innovációja és egy JOY különdíj is kiosztásra kerül a december 9-én megrendezésre kerülő JOY Prix de Beauté díjkiosztó gálán.
Bővebb információ: www.marquardmedia.hu és a http://www.joy.hu/pdbnevezes oldalon.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése