TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az H&M újabb nagy húzása

7322
Múlt éjjel a New York-i Armory on the Hudson stadion divatarénává változott, az H&M ugyanis itt mutatta be az Alexander Wang x H&M kollekciót.

Wang annyira népszerű mostanában, hogy a bemutatón hemzsegtek a hírességek, akik éppen úgy odavannak a fiatal tervezőért, mint sok magyar tinédzser. A futurisztikus versenypályára emlékeztető kifutó eseményeit az első sorból nézte például Jessica Chastain, Mary J. Blige és Dakota Fanning is.


Az esemény katalizátora egy free runners csoport volt, amely a parkour bemutatóhoz a kifutó díszletét is felhasználta. A kezdő lökés energikusságát a kollekció is hozta: a performance-wear kategóriába sorolható kabátok, pulóverek, pólók és táskák ugyanúgy hozták lázba a közönséget, mint az after patyt celebráló lemezlovasok. Jesse Marco szettje alatt a kifutó egyszerre táncparketté alakut, majd Sharaya J hiphop művész folytatta Missy Elliott meglepetés szettjével. Missy (lenti képen) a legnagyobb slágerei közül énekelt el néhányat, többek között például a Get Ur Freak On és a Work it című dalokat. Az éjszakába nyúló bulit a producer és DJ, Diplo folytatta.

Az estet az hm.com és az alexanderwang.com honlapokon élő adásban nézhették meg az érdeklődők. Azon szerencsés divatrajongók élőben is ott lehettek, akik a New York-i H&M üzletekben felállított automatákból megnyerték golden ticketet, vagyis arany belépőt.

„A kollekció nagyon dögös. Könnyed és határozott egyszerre. Minden egyben! – nyilatkozta Mary J. Blige a show után. „Nagyon szeretem Alexandert, mert a street wearből csinál high fashiont. Továbbá szuper dolognak tartom, hogy a H&M ezekkel az együttműködésekkel mindenki számára elérhetővé teszi a designer divatot – tette hozzá Jessica Chastain.

A kollekció 2014. november 6-tól (de ahogy ez már megszokott a designer kollekciók esetében, inkább csak 6-án) lesz elérhető a világ 250 üzletében, köztük Budapesten is és természetesen online.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése