TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Levi’s rendhagyó sajtótájékoztatón mutatta be a nyugati-parti állam által ihletett őszi, téli kollekcióját.

A Mazel Tov ideiglenes kifutóján kiderült, hogy a márka ebben a szezonban is folytatja gyökereinek felkutatását, és bemutatja az ikonikus farmer otthonát, Kaliforniát. A tervezői csapat felkereste a napsütötte Venice Beach-et, és a lenyűgöző szépségű Yosemite völgyet. „Kalifornia testesíti meg az olyan áhított dolgokat az életünkben, mint a szabadság, a természet, a gördeszkázás, a hegymászás, a strandok a szörfözés és az innováció “ – nyilatkozta Jonathan Cheung, vezető dizájner.


És valóban ez a hangulat, ez az életérzés hatja át az egész kollekciót, amelyet a televíziós műsorvezető, Ada konferált fel. Jól illeszkedik Kalifornia szellemiségéhez Rick Griffin, az 1960-as évek egyik legmeghatározóbb pszichedelikus művésze, aki illusztrátorként szinte az egész 2014-es kollekciót meghatározta stílusával.

A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált. Termékei több mint 110 országban kaphatóak. Elnökök, filmsztárok, divatikonok, hétköznapi emberek, egy  aközös bennünk, mindenkinek van a szekrényében legalább egy Levi’s farmer. A Time Magazin a XX. század divatdarabjának választotta a Levi’s 501-es farmert, amely egy sor friss színben és koptatásban kapható az idei őszi-téli kollekcióban. És egy újdonság a márka szempontjából: idén ősszel debütál a vízlepergetős kordbársony.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése