TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Levi’s rendhagyó sajtótájékoztatón mutatta be a nyugati-parti állam által ihletett őszi, téli kollekcióját.

A Mazel Tov ideiglenes kifutóján kiderült, hogy a márka ebben a szezonban is folytatja gyökereinek felkutatását, és bemutatja az ikonikus farmer otthonát, Kaliforniát. A tervezői csapat felkereste a napsütötte Venice Beach-et, és a lenyűgöző szépségű Yosemite völgyet. „Kalifornia testesíti meg az olyan áhított dolgokat az életünkben, mint a szabadság, a természet, a gördeszkázás, a hegymászás, a strandok a szörfözés és az innováció “ – nyilatkozta Jonathan Cheung, vezető dizájner.


És valóban ez a hangulat, ez az életérzés hatja át az egész kollekciót, amelyet a televíziós műsorvezető, Ada konferált fel. Jól illeszkedik Kalifornia szellemiségéhez Rick Griffin, az 1960-as évek egyik legmeghatározóbb pszichedelikus művésze, aki illusztrátorként szinte az egész 2014-es kollekciót meghatározta stílusával.

A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált. Termékei több mint 110 országban kaphatóak. Elnökök, filmsztárok, divatikonok, hétköznapi emberek, egy  aközös bennünk, mindenkinek van a szekrényében legalább egy Levi’s farmer. A Time Magazin a XX. század divatdarabjának választotta a Levi’s 501-es farmert, amely egy sor friss színben és koptatásban kapható az idei őszi-téli kollekcióban. És egy újdonság a márka szempontjából: idén ősszel debütál a vízlepergetős kordbársony.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése