TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A szeptemberi akvizícióval a Ringier Axel Springer Media AG digitális portfólióját erősíti.

A Profession.hu 489.000 egyedi felhasználóval (Gemius 2014. január-március, mobil elérési adatok nélkül) Magyarország vezető online állásközvetítő portálja. A portált 2002-ben alapították, majd 2005-ben a Sanoma vásárolta meg. A portált a Ringier Axel Springer AG a Central Invest Kft. magyar pénzügyi befektető társaságtól veszi meg, amely az év elején vette át a portált a Sanomától.


„A Profession.hu akvizíciója fontos lépés digitális portfóliónk bővítésénél. A Profession.hu egyértelműen az ország vezető álláskereső portálja, rentábilis és kiválóan egészíti ki az online apróhirdetési szegmensben meglévő portfóliónkat” – mondta el Mark Dekan, a Ringier Axel Springer Media AG vezérigazgatója.

A Profession.hu CEO-ja a portál jelenlegi vezetője, Martis István lesz. A Ringier AG és az Axel Springer SE magyarországi érdekeltségeinek a Ringier Axel Springer Media AG-ba történő integrálására az illetékes versenyhivatal engedélyének birtokában kerül sor az elkövetkező hetekben.    

Az új, budapesti székhelyű cég Ringier Axel Springer Magyarország néven kezdi meg működését. A vállalat termékportfoliója többek között a Blikkből, Magyarország vezető bulvárlapjából, heti női magazinokból, mint a Kiskegyed és a Blikk Nők, valamint piacvezető heti és kétheti TV-magazinokból, licensz lapokból és keresztrejtvényekből áll. A Profession.hu portál megvásárlására irányuló tranzakció lezárása a versenyhivatali vizsgálat eredményétől függ.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése