TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A szeptemberi akvizícióval a Ringier Axel Springer Media AG digitális portfólióját erősíti.

A Profession.hu 489.000 egyedi felhasználóval (Gemius 2014. január-március, mobil elérési adatok nélkül) Magyarország vezető online állásközvetítő portálja. A portált 2002-ben alapították, majd 2005-ben a Sanoma vásárolta meg. A portált a Ringier Axel Springer AG a Central Invest Kft. magyar pénzügyi befektető társaságtól veszi meg, amely az év elején vette át a portált a Sanomától.


„A Profession.hu akvizíciója fontos lépés digitális portfóliónk bővítésénél. A Profession.hu egyértelműen az ország vezető álláskereső portálja, rentábilis és kiválóan egészíti ki az online apróhirdetési szegmensben meglévő portfóliónkat” – mondta el Mark Dekan, a Ringier Axel Springer Media AG vezérigazgatója.

A Profession.hu CEO-ja a portál jelenlegi vezetője, Martis István lesz. A Ringier AG és az Axel Springer SE magyarországi érdekeltségeinek a Ringier Axel Springer Media AG-ba történő integrálására az illetékes versenyhivatal engedélyének birtokában kerül sor az elkövetkező hetekben.    

Az új, budapesti székhelyű cég Ringier Axel Springer Magyarország néven kezdi meg működését. A vállalat termékportfoliója többek között a Blikkből, Magyarország vezető bulvárlapjából, heti női magazinokból, mint a Kiskegyed és a Blikk Nők, valamint piacvezető heti és kétheti TV-magazinokból, licensz lapokból és keresztrejtvényekből áll. A Profession.hu portál megvásárlására irányuló tranzakció lezárása a versenyhivatali vizsgálat eredményétől függ.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése