TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A COOP Csoport gazdasági súlyát mutatja, hogy 2013-ban az árbevétele elérte az 550 milliárd forintot, és az elmúlt 4 évben 91 millió forintnyi segélyt juttatott el a rászorulókhoz.

Az elmúlt hetek esőzései miatt kialakult árvízhelyzet károsultjainak megsegítésére, a Coop Segély Alapítvány tisztítószerekből álló gyorssegélyt juttatott el a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász közvetítésével Vas és Zala megyébe. „Az érintett 9 településen – Vas megye: Szakonyfalu, Molnaszecsőd, Magyarszecsőd, Csákánydoroszló valamint Zala megye: Murarátka, Rédics, Lenti, Muraszemenye, Szentmargitfalva – 120 családi ház tisztításához közel 700.000 Ft értékben tisztítószereket biztosítottunk az árvízkárosultak számára. A közel 1500 termékből álló adomány olyan tisztító- és fertőtlenítőszereket tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a házak fertőtlenítésére, tisztítására, a lakókörnyezet higiénikus rendbehozatalára” – mondta Mersich Mátyás, a Hétforrás Zrt. vezérigazgatója.„A 2010-ben létrehozott COOP SEGÉLY a bajba jutottak megsegítéséért Alapítvány, a hátrányos helyzetű csoportok, személyek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítésére, valamint az árvizek és egyéb természeti csapások károsultjainak megsegítésére alakult. Az elmúlt 4 évben több mint 91 millió Ft értékben támogattuk az önhibáján kívül bajba jutott embereket és a különleges ellátást igénylő gyermekeket országszerte. Örömünkre szolgál, hogy most is segíteni tudtunk az árvízkárosultaknak és hozzájárulhattunk ahhoz, hogy otthonaikba mielőbb visszaköltözhessenek” – tette hozzá a vezérigazgató a Coop Segély Alapítvány képviseletében.

Tuczainé Régvári Marietta, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász igazgató asszonya vette át az adományt hétfő hajnali órákban és koordinálta a termékek célba juttatását. A napokon át tartó özönvízszerű esőzés miatt megáradt Mura, Kerka és Rába folyók területén folyamatosan zajlanak a karitatív munkák. Először élelmiszert szállítottunk 400-420 fő számára, majd ruhaadományokat juttattunk el az árvízkárosultaknak. Az ár elvonulásával múlt hét pénteken kezdődhetett meg a házak szellőztetése. A Coop Segély Alapítványnak köszönhetően a mai nappal indulhatott el a néhol 1 méterig érő víz és az iszap pusztítása utáni fertőtlenítés és tisztítás” – mondta a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász szervezet igazgatója. A megfelelő higiéniás feltételek biztosításával a károsultak bútorokat és egyéb lakás felszerelési cikkeket is kapnak majd az adományozóktól.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése