TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A zsűri a bőrszövet vitális működését támogató kozmetikumok egészségre gyakorolt hatását díjazta az újonnan kialakított kategóriában.

Az egyik legrangosabb hazai elismerésnek számító Magyar Termék Nagydíjjal tüntették ki a mySPIRIT skincare biokozmetikumokat, valamint a termékcsaládhoz kapcsolódó kozmetikai kezeléseket. A díj történetében először fordult elő, hogy bio minősítésű kozmetikumokat ismert el a szakértőkből álló zsűri. A kezelések és a termékek különlegessége, hogy a legszigorúbb kritériumok szerint összeválogatott természetes hatóanyagaik nem pusztán felületileg kezelik a bőrpanaszokat, hanem a bőrszövet egészének egészségét állítják a középpontba. Az egyedülálló kezeléseket és biokozmetikumokat többéves munka eredményeként, magyar befektetők támogatásával fejlesztették ki, és a gyártás is Magyarországon történik.

A kozmetikumok és a hozzájuk kapcsolódó speciális kezelések megálmodóinak célja, hogy a természetes bőrápolás népszerűsítésével hosszabb távon az egészséges életmód szemléletének elterjedéséhez is hozzájáruljanak. „Eddig is sok pozitív visszajelzést kaptunk a termékeinkről, de külön öröm, hogy a Magyar Termék Nagydíjjal egy független tagokból álló szakértői zsűri is elismerte az arcápolók és a kezelések eredményességét, ezeknek a hazai fejlesztéseknek az egészséges életmódra gyakorolt pozitív hatását” – mondta el Torhosi Tünde mesterkozmetikus, a mySPIRIT skincare kozmetikumokat forgalmazó cég vezetője. A kozmetikai kezelések az egészségmegőrzés iránt elkötelezett két magyar tulajdonú szállodában, a sárvári Spirit Hotelben és a hévízi NaturMed Hotel Carbonában érhetőek el.

A mySPIRIT skincare biokozmetikumok BIOKONTROLL tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely igazolja, hogy a mezőgazdasági termelésből származó összetevőik aránya több mint 90 százalék, továbbá ezeknek 95 százaléka ellenőrzött biotermelésből származó növényi alapanyag. Az alkotórészek eredete, tisztasága és útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető. Növényi összetevőiket kézzel gyűjtik be az ökológiai minősítéssel rendelkező, természetes lelőhelyeken vagy a bio gazdaságokban. A többféle típusú, nők és férfiak részére külön kifejlesztett luxus biokozmetikumokhoz egyénre szabott bio illóolaj-keverékekkel és energizált vízzel kiegészített kezelések is társulnak. A mySPIRIT skincare termékpalettája 2014. nyarán természetes eredetű fényvédőkkel, bio illóolaj parfümökkel és bio minősítésű babaápolókkal bővült.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése