TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A légitársaság őszi kampánybeharangozó játékában virtuális képeslapírással lehet beszállni, majd elszállni melegebb éghajlatra.

A KLM két repülőjegyet dobott fel, amikkel a gyönyörű Holland Antillákra, Curacaóba lehet eljutni. A játékban bárki részt vehetett, mindössze egy képeslapot kellett megírni, elküldeni, a szöveggel lenyűgözni a zsűrit és begyűjteni a legtöbb szavazatot. A szavazóknak felajánlott amszterdami utat a mai karib hangulatú zenés-koktélos-játékos bulin lehet megnyerni. A játék ünnepélyes záró-eseményére szeptember 3-án 17-21 óra között a Westend City Center tetőteraszán kerül sor, az est házigazdája Rákóczi Ferenc lesz.


A játékra a www.almoddidemagad.hu oldalon lehetett regisztrálni. A regisztráció után a versenyző egy megerősítő e-mailt kapott, amely tartalmazta a felhasználási feltételeket és kikötéseket, illetve az ünnepélyes záró esemény információit. A zsűri – amelynek tagjai: Alföldi Róbert, Geszti Péter és az On the spot csapata: Cseke Eszter és S. Takács András – a mai nap során végignézik a képeslapok szövegét és kiválasztják a 10 legjobbat. A KLM pedig meghívja a verseny minden résztvevőjét abba a karibi hangulatú buliba, ahol a 10 legkreatívabban megírt képeslapot egy mini kiállításon a közönség is megtekintheti. A meghívott vendégek itt szavazhatnak a kedvenc képeslap szövegikre.

A KLM egyébként ezen a bulin jelenti be nagyszabású őszi kampányának indulását, amely során kedvezményes áron lehet jegyeket vásárolni számos desztinációba világszerte.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése