TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A kínaiaknak dolgozott David Beckham

7264
A Jaguár új kínai kampányához kipakoltak egy teljes Jaguár múzeumot és leszerződtették korunk legismertebb focistáját.

A Jaguar Land Rover China megrendelésére készült kisfilm Mallorcán, Londonban és a dél-angliai Goodwood autóversenypályán forgott, ahol Beckham autóversenyzőként tűnik fel egy 1951-es C-Type kerek lámpái mögött. A száguldás a francia Riviérán és egy másik korban folytatódik, hogy végül a főhős egy mai modellel gördüljön be London belvárosába.


Beckham a versenypályás forgatási napon személyesen is részt vett és sok közeliben maga vezette az autót, a többi jelenetet viszont zöld háttér előtt, stúdióban rögzítették. Mivel a Riviéra útjai már nem olyanok mint a hatvanas években, Matthew Vaughn rendező Mallorcát választotta a tengerparti képsorok helyszínéül.


A Jaguár stílusos kampánysorozatának korábbi arcai közt megtaláljuk Damian Lewis, Tom Hiddleston, Mark Strong és Ben Kingsley angol színészeket is. A mostani filmet a Spark44 reklámügynökség és a Black Label produkciós cég forgatta.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése