TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A kínaiaknak dolgozott David Beckham

7264
A Jaguár új kínai kampányához kipakoltak egy teljes Jaguár múzeumot és leszerződtették korunk legismertebb focistáját.

A Jaguar Land Rover China megrendelésére készült kisfilm Mallorcán, Londonban és a dél-angliai Goodwood autóversenypályán forgott, ahol Beckham autóversenyzőként tűnik fel egy 1951-es C-Type kerek lámpái mögött. A száguldás a francia Riviérán és egy másik korban folytatódik, hogy végül a főhős egy mai modellel gördüljön be London belvárosába.


Beckham a versenypályás forgatási napon személyesen is részt vett és sok közeliben maga vezette az autót, a többi jelenetet viszont zöld háttér előtt, stúdióban rögzítették. Mivel a Riviéra útjai már nem olyanok mint a hatvanas években, Matthew Vaughn rendező Mallorcát választotta a tengerparti képsorok helyszínéül.


A Jaguár stílusos kampánysorozatának korábbi arcai közt megtaláljuk Damian Lewis, Tom Hiddleston, Mark Strong és Ben Kingsley angol színészeket is. A mostani filmet a Spark44 reklámügynökség és a Black Label produkciós cég forgatta.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése