TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

2014. november 17-18-án Genfben tartják a Global Forumot, azt a konferenciát, amelyen évről-évre független gondolkodók vitatják meg a digitális jövő nagy kérdéseit.

Az 1992 óta létező fórum nemcsak a kapcsolatépítés, de az eltérő véleményének ütköztetésének színtere is. A világ minden tájáról érkező 300 döntéshozó a stratégiai, üzleti és vállalatvezetési témák mellett a civil társadalom kérdéseire is koncentrál. Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, amelynek díja október 1-ig 1400 euró (vagy ennek a fele non-profit szervezet képviselőjének). Ezen időpont után 1800 euró a „nevezési díj”. Olyan témák kerülnek majd terítékre, mint a cyberbiztonság, a hálózati egészség vagy az okos városok összekapcsolása. A pontos programtervért kattintson ide, kedvezményes résztvételi díjért (a BTL-re hivatkozva 20 %-os engedményt kap!) pedig érdeklődjön ezen a címen: Milena@activemedia.com!

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése