TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nemcsak a családja és Hollywood, de az egész világ gyászolja a színészt, aki júliusban még aktív volt a közösségi médiában, ám tegnap feladta a küzdelmet belső démonaival.

Egyre-másra látnak napvilágot a hírek Williams halálának körülményeiről: a Marin megyei sheriff hivatala bejelentette, hogy a színész halálát fulladás okozta. A személyi asszisztense talált rá hálószobájában, ahol Williams ruhában ült egy széken. Halálát fulladás okozta, miután egy övet tett a nyaka köré, majd az öv végét a szekrényajtóval rögzítette. Utoljára feleségével találkozott előző este fél 11-kor, aki külön szobában tért nyugovóra, majd másnap reggel úgy távozott otthonról, hogy azt hitte, a férje még alszik.

Robin Williams és felesége, Susan Schneider

A rendőrség igyekszik minden körülményt a legnagyobb alapossággal megvizsgálni, de az öngyilkosság ténye egyre megalapozottabbnak tűnik. A szóvivő annyit árult még el, hogy a színész bal csuklóján felületi vágásokat találtak, amiket egy zsebkéssel ejthetett magán. A toxikológia tesztek eredményeit és a halál beálltának pontos időpontját még nem hozták nyilvánosságra.

Az Úr az űrből évtizedek óta küzdött függőségeivel, de a narkotikumokkal szakított, miután egy közeli barátja túladagolta magát. Pár hónapja azonban ismét elvonóra jelentkezett. Súlyos depressziójával azonban nem tudott mit kezdeni.
William utolsó Instagram posztjában lányának, a 25 éves Zeldának kívánt boldog születésnapot július 31-én. A közzétett képen kislányával látható.

A legutolsó róla készült fotó július 21-én került ki a fotómegosztóra

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése