TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nemcsak a családja és Hollywood, de az egész világ gyászolja a színészt, aki júliusban még aktív volt a közösségi médiában, ám tegnap feladta a küzdelmet belső démonaival.

Egyre-másra látnak napvilágot a hírek Williams halálának körülményeiről: a Marin megyei sheriff hivatala bejelentette, hogy a színész halálát fulladás okozta. A személyi asszisztense talált rá hálószobájában, ahol Williams ruhában ült egy széken. Halálát fulladás okozta, miután egy övet tett a nyaka köré, majd az öv végét a szekrényajtóval rögzítette. Utoljára feleségével találkozott előző este fél 11-kor, aki külön szobában tért nyugovóra, majd másnap reggel úgy távozott otthonról, hogy azt hitte, a férje még alszik.

Robin Williams és felesége, Susan Schneider

A rendőrség igyekszik minden körülményt a legnagyobb alapossággal megvizsgálni, de az öngyilkosság ténye egyre megalapozottabbnak tűnik. A szóvivő annyit árult még el, hogy a színész bal csuklóján felületi vágásokat találtak, amiket egy zsebkéssel ejthetett magán. A toxikológia tesztek eredményeit és a halál beálltának pontos időpontját még nem hozták nyilvánosságra.

Az Úr az űrből évtizedek óta küzdött függőségeivel, de a narkotikumokkal szakított, miután egy közeli barátja túladagolta magát. Pár hónapja azonban ismét elvonóra jelentkezett. Súlyos depressziójával azonban nem tudott mit kezdeni.
William utolsó Instagram posztjában lányának, a 25 éves Zeldának kívánt boldog születésnapot július 31-én. A közzétett képen kislányával látható.

A legutolsó róla készült fotó július 21-én került ki a fotómegosztóra

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése