TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Paloznaki Jazz és Bor Piknik egyre több támogatóval büszkélkedhet, és harmadik alkalommal már a fesztivál is támogat, a Snétberger Központnak folytat jótékony gyűjtést.

Idén két nap alatt, két színpadon, 15 országosan ismert jazz produkció koncertjére kerül sor, köztük a műfaj két világsztár formációjának közreműködésével. A 2014-es év kiemelt fellépői a DePhazz és a Mezzoforte, de fellép a Djabe, Tompos Kátya, a Bin Jip, a Mrs. Columbo, a Tárkány Művek, a Hajdu Klára Quartet, Manoya, Herczku Ágnes & Sinha Róbert, a Smárton trió és a Peet Project, valamint a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei is bemutatkozási lehetőséget kapnak. A fesztiválon értékesített támogatói jegyek bevételével a szomszédos Felsőörsön működő Snétberger Központ munkáját segítik.


A piknik hangulatot piknik kosarak és gasztro vásár biztosítja a paloznaki Homola Pincészet boraival és helyi termelők finomságaival, napközben gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel fényfestés borítja be Paloznak központi épületeit. A fesztivál házigazdája a Homola Pincészet, amelynek Vinotékája egész nyáron üzemel a Tájház udvarán.

Paloznak a Balaton északi partjának egy egyre többek által ismert ékszerdoboza, amely meg tudta őrizni falusi jellegét, hangulatos utcáit, érintetlenségét és építészeti értékeit, autentikus észak-balatoni faluképének megőrzéséért Hild-díjjal jutalmazták. A Piknik alatt Paloznak kis utcái igazi színes, nyüzsgő kavalkáddá változnak, találkozó pont ez a Balaton és a jazz szerelmeseinek, a helyi kistermelőknek, nyaralóknak és az itt lakóknak egyaránt. A rendezvény társszervezője a Paloznaki Önkormányzat.

A Paloznaki Jazz és Bor Piknik 2012-ben került először megrendezésre egy színpaddal, idén először két színpadon játszanak majd a zenekarok, a Microsoft Nagyszínpadon a sportpálya feletti domboldalon és a Homola Pincészet színpadán a Tájház udvarán. A rendezvényt évről-évre szeretnék továbbfejleszteni, a tervek szerint 2015-től újabb környékbeli települések bevonásával újabb programhelyszíneket nyitnak majd. Az esemény támogatói a Microsoft, az OTP, az Audi, a Homola Pincészet, Paloznak Önkormányzata és a Butlers, és médiapartnerből (Marie Claire, Port.hu Fidelio, Szeretlek Magyarország, Funzine, WeLoveBalaton, Tizdolog.hu, Helikon Rádió, Méz Rádió, Északi Part) sincs már hiány.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése