TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ez egészen más, mint az eddigi Fejős-könyvek

7222
A szerző bátran nyúlt a legmélyebb fájdalmakhoz, köztük a veszteségélményhez, de a tőle megszokott könnyed történetvezetéssel kalauzolja át az olvasókat az "ajtón" és persze az egész sztorin.

„Nyilván benne van mindenféle fontos élményem ebben a regényben. Apu elvesztése, aminek feldolgozásában sokat segített a Mert nekünk szeretnünk kell egymást írása. Megalapítottam a saját kiadómat, az Erawant, tehát szerzőként önállósultam, és kiadóként más szerzőkért is felelős vagyok. De alapvetően mégsem rólam szól a regény, hanem ezúttal is a fantáziámban születtek a szereplők: Anna, a főhősnőm, aki az elengedést tanulja, Lilian, a különös tinédzser, aki a japán képregények világában keresi a megoldást vélt vagy valós problémájára, és legnagyobb támasza egy vele egykorú fiúbarátja, aki visszarángatja őt a hétköznapokba, illetve Ádám, a félénk optikus, akinek hirtelen a titkos vágyai teljesülnek. Illetve mindannyiuk titkos vágya teljesülni látszik, amikor Lilian megtalálja Az Ajtót. Csak hát meddig tarthat a vágyott, tökéletes boldogság? Miért kell visszajönni onnan, ahol minden jó? Erre keressük a választ a hőseimmel együtt" –meséli az írónő, akinek ez a regénye azért is különleges, mert teljes egészében Magyarországon, a Balatoni nyárban és a fővárosban játszódik.A könyvhöz különleges trailert is forgatott a szerző az Art Vader Motion segítségével.  A filmben elsősorban a könyv sejtelmes hangulatát adják vissza, de megjelennek olyan kulcsmozzanatok, mint a késdobáló, egy oroszlán és egy hirtelen megváltozó szemű lány a Margit-szigeten. Persze a szerelem és szenvedély ezúttal sem hiányozhat az új Fejős-regényből, amelynek címe Mert nekünk szeretnünk kell egymást.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése