TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A GR1D CLUB The Race After Party, a Magyar Nagydíj után idén ismét a Buddha-Barban várta azt a szűk elitet, aki bejuthatott a világ egyik legexkluzívabb parti sorozatának budapesti állomására.

A tavalyi elsöprő siker után idén ismét a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace adott otthont a világ egyik legismertebb party-sorozatának, a GR1D CLUB After Partynak, amelyre a Magyar Nagydíj után került sor.


Massa a dobogóra nem, de a képre még épphogy odafért

Tavaly hat pilóta és három hollywoodi világsztár bulizott a belvárosi szálloda éttermében, míg idén a várakozásokat messze felülmúlta a parti a rendezvényre érkező hírességek tekintetében. A 12 pilóta (a futamot megnyerő Daniel Ricciardo mellett ott volt, Nico Hülkenberg, Sergio Perez, Valtteri Bottas, Felipe Massa,  Esteban Gutiérrez , Marcus Ericsson , Kamui Kobayashi , Daniil Kvyat , Jean-Eric Vergne, Jules Bianchi és Giedo van der Garde) a magyar közélet számos ismert figurája is tiszteletét tette. Árpa Attila, Vastag Csaba, Talmácsi Gábor, Gianni, Maranecz Fruzsina, Andy Vajna, Vajna Tímea, Sarka Kata és Szalontai Szilvi is megfordult a fotófal előtt, hogy aztán hajnali 5-ig bulizzanak. Szemmel láthatóan senki sem szomorkodott amiatt, hogy az eseményre 60 és 300 euró között mozogtak a jegyárak. Ha lett is volna ilyen, a korlátlan italfogyasztás és versenyzők közvetlensége őt is hamar megvigasztalta volna.


Futamgyőzelme miatt ezúttal nem volt meglepő az ausztrál Ricciardo kilométeres mosolya

Hétfői számában a német Bild is beszámolt a GR1D CLUB budapesti rendezvényéről. Mint azt a cikkből megtudtuk, a pilóták egyébként azért látogatják előszeretettel ezt a parti-sorozatot, mert a 2014-es Formula 1 szezonban mindössze öt helyen (Barcelonában, Budapesten, Milánóban, Szocsiban és Sao Pauloban) rendezik meg. Az egybegyűltek talpa alá valót a DEEZ2 DJ duó tagja Quino du Breuil, az elektronikus zenében  világszerte elismert, 21 éves őstehetség és Norbert de Bot szolgáltatta, aki Official Pioneer DJ iskolájában képzi a fiatalokat, miközben a legnagyobb holland klubok és nemzetközi fesztiválok sztárfellépője. A formabontó csapat csak erre az estére érkezett Budapestre. Giedo van der Garde, a Sauber pilótája idén is megmutatta, hogy nem csak a kormány, hanem a lemezjátszó keverője is jól áll a kezében.

Mint azt a szálloda és étterem marketing és kommunikációs igazgatója kérdésünkre elmondta, a GR1D CLUB-ot nagy szeretettel látják vendégül már második éve, mert a Buddha-Bar Hotel hírét nemzetközi és magyar szinten is öregbíti ez az esemény. „Külön öröm, hogy ennek kapcsán tudják meg sokan, hogy a Buddha-Bar nemcsak egy fine dining étterem, hanem szórakozó hely is” – tette hozzá Angelus Barbara (lenti képen).

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése