TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A kommunikációs ügynökség új ügyfeleik közt szerepel a Design Terminál, egy piacvezető biztonságtechnikai cég, illetve egy brit egészségügyi diagnosztikai startup.

A MITTE Communications aktív szerepet vállal a hazai kreatívipari szereplők üzleti lehetőségeinek erősítésében. 2014 tavaszától intenzíven részt vesz a Design Terminál Inkubációs programjában, ahol konzultációval és mentorálással segíti a kreatívipari vállalkozások nemzetközi piacra lépését és márkakommunikációját. Szintén a Design Terminál csapatával közösen készítenek jelentéseket a kockázati tőkealapok és más befektetők számára. Ennek során átfogó elemzési módszertan segítségével mérik fel vezető kreatívipari márkák befektetési potenciálját.Az ügynökség új ügyfelei közt szerepel Magyarország vezető biztonságtechnikai cége, a Seawing, amelynek teljes körű PR-kommunikációs és marketing munkát végez. A stratégiai tanácsadás és elemzés mellett további arculattervezői feladatokkal bővült a cég portfóliója, ennek keretében a  brit egészségügyi diagnosztikai startup cég, a Droppy arculatát készítette el.

Az ügyfélpalettán túl az ügynökség irodatere is frissült. A MITTE egy Teréz körúti, tágas nagypolgári lakásban találta meg az ideális irodahelyiséget. A tér megújítását a számtalan belvárosi vendéglátóhely belsőépítészeti munkáiról (TOKIO, Mazel Tov) és egyedi panelrekonstrukcióiról híres Csap Viktorral (Studio Arkitekter) együttműködve végezték el.

A nagy belmagasságú szobákat kortárs grafikai- és belsőépítészeti megoldásokkal alakították ki, a terekbe pedig nagyméretű kortárs fotóművészeti munkák és magyar designerek kiegészítői kerültek.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése