TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A kommunikációs ügynökség új ügyfeleik közt szerepel a Design Terminál, egy piacvezető biztonságtechnikai cég, illetve egy brit egészségügyi diagnosztikai startup.

A MITTE Communications aktív szerepet vállal a hazai kreatívipari szereplők üzleti lehetőségeinek erősítésében. 2014 tavaszától intenzíven részt vesz a Design Terminál Inkubációs programjában, ahol konzultációval és mentorálással segíti a kreatívipari vállalkozások nemzetközi piacra lépését és márkakommunikációját. Szintén a Design Terminál csapatával közösen készítenek jelentéseket a kockázati tőkealapok és más befektetők számára. Ennek során átfogó elemzési módszertan segítségével mérik fel vezető kreatívipari márkák befektetési potenciálját.Az ügynökség új ügyfelei közt szerepel Magyarország vezető biztonságtechnikai cége, a Seawing, amelynek teljes körű PR-kommunikációs és marketing munkát végez. A stratégiai tanácsadás és elemzés mellett további arculattervezői feladatokkal bővült a cég portfóliója, ennek keretében a  brit egészségügyi diagnosztikai startup cég, a Droppy arculatát készítette el.

Az ügyfélpalettán túl az ügynökség irodatere is frissült. A MITTE egy Teréz körúti, tágas nagypolgári lakásban találta meg az ideális irodahelyiséget. A tér megújítását a számtalan belvárosi vendéglátóhely belsőépítészeti munkáiról (TOKIO, Mazel Tov) és egyedi panelrekonstrukcióiról híres Csap Viktorral (Studio Arkitekter) együttműködve végezték el.

A nagy belmagasságú szobákat kortárs grafikai- és belsőépítészeti megoldásokkal alakították ki, a terekbe pedig nagyméretű kortárs fotóművészeti munkák és magyar designerek kiegészítői kerültek.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése