TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Budán is lesz egy Gozsdu?

7191
Végre kiderült, mi lesz a pár éve bizonytalan sorsú Új Udvar sorsa. Ha az ingatlanfejlesztő megvalósítja terveit, a gasztró és szórakoztató központ egy budai belváros alapja lehet.

Miközben végre megindult a Kolosy tértől a Nagyszombat utcai Amfiteátrumig terjedő rész megújulása, a blokk egyik meghatározó szolgáltató háza, az Új Udvar üzemeltetése már jó ideje kihívásokkal küzd. A gazdátlannak tűnő épületben nemhogy takarítókat és biztonsági személyzetet, de még vécépapírt sem lehet találni. A CBA közért és a symbolos bulik idején a parkoló még prosperál, de egyébként szellemháznak tűnik a bevásárlóközpont.


Nagy változást hozhat, ha Arie Yom-Tov, a Gozsdu udvar megálmodója és alapítója megvalósítja kb. 1 milliárd Ft értékű beruházási terveit. Az ingatlanfejlesztő egy különleges közösségi teret szeretne létrehozni úgy, hogy az átalakítások után egy szellősebb, tágasabb, átjárhatóbb, mediterrán hangulatú város jön létre a városon belül. Egy ilyen méretű hely nem szólhat a luxusról, mert akkor továbbra is üresen fog állni, ezért egy olyan egységes koncepciót dolgoztak ki, amelyben mindenki megtalálja majd a maga szórakozását.

A Buda Entertainment and Gastro elnevezésű komplexum kiemelt szerepet szán a gasztronómiának: számos nemzetközi és hazai ízt kínáló étterem és kávézó biztosítja majd a széles kínálatot. A központ a budai éjszakai élet meghatározó szereplője lesz több termes táncos szórakozóhelyével, music pubokkal, bárokkal. A komplexum egyik különlegessége az úgynevezett Bed Movie, amely jelenleg egész Európában egyedül Londonban található, ahol is a moziba látogatók heverőkből nézhetik a filmeket, miközben a felszolgált ételt, italt is el tudják fogyasztani. Két termes disco is várja majd az érdeklődőket, emellett családi programok biztosítják a  legkisebbek és szüleik kikapcsolódását. Egy másik helyszínen folklór műsorok szórakoztatják majd a külföldi látogatókat és a hazai érdeklődőket. Külön szinten kézművesek és fiatal divattervezők állítják ki alkotásaikat, az épület egyik oldala mellett pedig, a párizsi Montmartre mintájára, festőművészek alkothatnak.

A komplexum kialakításának első szakasza 2014 őszén zajlik (ekkor már működni fog az említett Bed Movie), a projekt befejezése 2015 nyarára várható.

A legfelső szinten Magyarországon egyedülálló bonsai ligettel körbevéve sky bar terasz és éttermek kapnak helyet, hangulatos kilátással a környékre.

„A Gozsdu udvart 16 évvel ezelőtt álmodtam meg, amikor még senki nem hitt benne.  Büszke vagyok, hogy mára egy, a magyarok és külföldiek számára egyaránt népszerű célponttá vált. Budán viszont nincs hasonló szórakoztató központ, az Új Udvar pedig kiváló adottságokkal rendelkezik, amelyekre építve egy egyedülálló megoldás születik az országban. Fiatalok és idősebbek, felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálhatják a maguk számára kedvelt szórakozási formákat, és ebből az izgalmas egyvelegből egy sajátos hangulatú és különleges helyszín születik” – tette hozzá Arie Yom-Tov.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése