TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

2014. június 1-jétől a norvég sport és utcai ruházati márka hivatalosan szponzorálja a világ egyik legjobb sífutó válogatottját.

A finn nemzeti sífutó válogatott csak egy a Helly Hansen által támogatott sportolók és professzionális partnerek közül. A márka szponzorálja többek között az amerikai alpesi sícsapatot, a Volvo Ocean Race első, kizárólag nőkből álló csapatát, a Team SCA-t és több mint 80 prémium sícentrumot és vitorlásklubot szerte a világon. Az újonnan létrejött négy évre szóló szerződés a finn nemzeti csapattal szintén része a márka törekvéseinek, hogy az állóképességet fejlesztő sportágakra és a tréningre fókuszáljon.


„Mint a legnagyobb északi gyökerekkel rendelkező sportruházat és outdoor márka, nagyon várjuk, hogy együtt dolgozhassunk egy olyan sportág legjobbjaival, ami emberi és szakmai kihívások elé állít minket – mondta Erik Burbank, a Helly Hansen márka- és marketing igazgatója. – A versenyek és a felkészülési időszak alatt egyaránt együtt dolgozunk majd a finn nemzeti sífutó válogatottal és igyekszünk meghaladni eddigi korlátainkat mind a stílus, mind pedig a teljesítmény terén. Nagyon izgalmas út lesz ez nekünk”.

„A finn nemzeti sífutó válogatott azért választotta a Helly Hansent, mert a ruhák kialakításában a professzionalitás mindig előnyt élvez. A márka története kombinálva az utánozhatatlan tapasztalattal a nedvesség elvezetésében, az időjárással szembeni védelemben és a stílusban, együtt tökéletes sportruházatot eredményez – nyilatkozta Mika Kulmala, a Finn Síegyesület képviselője (FSA). – A Helly Hansen verseny és tréning ruhái nagyban hozzájárulnak majd ahhoz, hogy elérjük az idei szezonra kitűzött célokat.”

A Helly Hansen a sífutó csapatot a díjnyertes tréning kollekciójával fogja támogatni. A szárazon tartott bőr nagyon fontos a kellemes testhőmérséklet fenntartásához, bármilyen sporttevékenység vagy időjárási körülmény mellett. Az új kollekcióban szerepelni fog a Lifa Flow, a Helly Hansen saját nedvességelvezető és hőmérséklet-szabályozó technológiája. A Lifa Flow egy egyedi megoldás, ami a maximumra növeli a Lifa rostok szárazon tartó képességét és szinte azonnal elvezeti az izzadságot a bőrfelületről a ruházat következő rétegébe.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése