TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A zene nyelvén kommunikál a Sofitel

7175
Ma ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Zene ünnepe a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában.

Az előző évekhez hasonlóan erre a napra a Sofitel kitárja kapuit, hogy felejthetetlen koncertekkel nyűgözze le a közönséget, amely soraiból új vendégeket remél a szálloda. Az esemény a világ 124 másik Sofitel szállodájában is megrendezésre kerül. A Zene Ünnepe kezdeményezés lényege, bemutatni a zene sokszínűséget és csodálatos varázsát, amellyel szebbé és tartalmasabbá tehetők mindennapjaink.


Idén a Sofitel egy genereációkon átívelő programsorozattal készült, amelyen zeneiskolák diákjai és elismert művészek biztosítják a remek hangulatot. Délután 4 órától G. Marek Katalin karmester vezetésével az Ormányos Falka fagottzenekar kezdi meg a zenei kalandozást, majd 5 órától a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola  és Gimnázium, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Gyakorlóiskolájának diákjainak két órás műsora szórakoztatja a vendégeket. Este 7 órától a Budapesti Fesztiválzenekarnak köszönhetően Kovács-Madai Zsuzsa fuvolaművész és Termes Zsuzsa zongaraművész előadása zárja a szálloda halljában a programsorozatot. A zenének szentelt nap azonban ezzel még nem ér véget, 8 órától egészen este 10 óráig a Paris Budapest Étterem és Bár Summer terrace-án DJ Effendi keveri a lounge hangulathoz illő könnyed zenéket.

1982-ben, Franciaországban ünnepelték először a Zene Európai Ünnepét, Maurice Fleuret francia zenetudós kezdeményezésére, hogy a nyár első napját a világon mindenütt zenével köszöntsék. Nincs jobb, mint átadni magunkat a megszólaló harmóniáknak, repülni a zene szárnyán és ezzel eltölteni egy egész napot. A Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda Zene Ünnepe keretei között megrendezésre kerülő koncertjei mind ingyenesek a nagyközönség számára.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése