TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A zene nyelvén kommunikál a Sofitel

7175
Ma ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Zene ünnepe a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában.

Az előző évekhez hasonlóan erre a napra a Sofitel kitárja kapuit, hogy felejthetetlen koncertekkel nyűgözze le a közönséget, amely soraiból új vendégeket remél a szálloda. Az esemény a világ 124 másik Sofitel szállodájában is megrendezésre kerül. A Zene Ünnepe kezdeményezés lényege, bemutatni a zene sokszínűséget és csodálatos varázsát, amellyel szebbé és tartalmasabbá tehetők mindennapjaink.


Idén a Sofitel egy genereációkon átívelő programsorozattal készült, amelyen zeneiskolák diákjai és elismert művészek biztosítják a remek hangulatot. Délután 4 órától G. Marek Katalin karmester vezetésével az Ormányos Falka fagottzenekar kezdi meg a zenei kalandozást, majd 5 órától a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola  és Gimnázium, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Gyakorlóiskolájának diákjainak két órás műsora szórakoztatja a vendégeket. Este 7 órától a Budapesti Fesztiválzenekarnak köszönhetően Kovács-Madai Zsuzsa fuvolaművész és Termes Zsuzsa zongaraművész előadása zárja a szálloda halljában a programsorozatot. A zenének szentelt nap azonban ezzel még nem ér véget, 8 órától egészen este 10 óráig a Paris Budapest Étterem és Bár Summer terrace-án DJ Effendi keveri a lounge hangulathoz illő könnyed zenéket.

1982-ben, Franciaországban ünnepelték először a Zene Európai Ünnepét, Maurice Fleuret francia zenetudós kezdeményezésére, hogy a nyár első napját a világon mindenütt zenével köszöntsék. Nincs jobb, mint átadni magunkat a megszólaló harmóniáknak, repülni a zene szárnyán és ezzel eltölteni egy egész napot. A Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda Zene Ünnepe keretei között megrendezésre kerülő koncertjei mind ingyenesek a nagyközönség számára.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése