TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A beteg gyermekek gyógyulását élménytáboroztatással segítő Bátor Tábor támogatója lett a pénzintézet.

Az erről szóló együttműködési megállapodást Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója és Küllői Péter, a Bátor Tábor Alapítvány kuratóriumai elnöke írta alá. A Tábor hatvani bázisán évente csaknem 1000 táborozó gyógyulhat különböző élményterápiás fogalakozásokon, nagy részük diabétesz, daganatos betegségek, vérzékenység és hasonló okok miatt szorul hosszas kezelésekre. A Provident az anyagi támogatáson túl, közel 4000 saját munkatársát is arra ösztönzi, hogy önkéntesként is segítsék a gyerekeket.


A közép-európai régió jelentős vállalataihoz felsorakozva idén a Provident Pénzügyi Zrt. is támogatja a Bátor Tábor célkitűzéseit és működését. Az erről szóló együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírásán Szirmák Botond, a pénzügyi vállalat igazgatója elmondta, hogy magánemberként és cégvezetőként is kiemelten fontosnak tartja a sérült vagy hátrányos helyzetű gyermekek rehabilitációjával foglalkozó intézmények és szervezetek támogatását.

„Önkéntes munkatársaink az elmúlt években olyan patinás intézményekben segítettek, mint a Vakok Iskolája, a Marczibányi téri Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja vagy a fogyatékos gyermekek ellátására szakosodott Mozgásjavító Iskola. 2013-ban a Csodalámpa Alapítvány volt kiemelt partnerünk a jótékonyság terén, idén pedig a krónikus beteg gyermekek gyógyulását élménytáboroztatással segítő Bátor Tábort támogatjuk” – mondta Szirmák.

A Bátor Táborban kora tavasztól egészen késő őszig a beteg gyerekek olyan vidám foglalkozásokon vehetnek részt, amelyekre máshol nincs lehetőségük. Állandó szakorvosi felügyelet mellett magas-kötélpályán tehetik próbára bátorságukat, eveznek, íjászkodnak, sportolnak, lovagolnak, kézműveskednek, fotóznak, táncolnak, illetve zenei és színjátszó foglalkozásokat szerveznek számukra. Az élményterápiás programok célja a gyermekek önbizalmának növelése, önmagukba és egymásba vetett hitük megerősítése, ezzel gyógyulásuk támogatása.

A Bátor Tábor a Paul Newman által alapított nemzetközi SeriousFun hálózat tagja, Európában a magyar tagszervezet szakmai szempontból és a volumenét tekintve is a legerősebbek közé tartozik.


Küllői Péter és Szirmák Botond aláírják a megállapodást

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése