TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

„Adjátok vissza lányainkat” – ezt követelik a világ minden táján hírességek és civilek az április 14-én, Nigériában elrabolt diáklányok ügyében.

Az emberrablás és emberkereskedelem elleni nemzetközi kampányhoz – Magyarországon elsőként – a Music FM is csatlakozott. „Felháborító és tűrhetetlen, hogy bárhol a világban ilyen előfordulhat” – adott hangot indulatainak Istenes Bence, a Music FM reggeli műsorvezető triászának egyike, ezért rádiós társaival úgy döntöttek, hogy nem maradhatnak ők sem tétlenül.

Ahogy a világ minden pontján felháborodott és a lányokért aggódó tömegek eddig tették, a Music FM munkatársai is fotóik megosztásával csatlakoznak a nigériai diákok szabadon bocsátását követelő és az emberkereskedelmet elitélő összefogáshoz. A hírekből ismert: április 14-én 276, más források szerint több mint 300 tizenéves diáklányt raboltak el Borno szövetségi állam egyik településének bentlakásos iskolájából, 53 lánynak sikerült elmenekülnie, a többieket még mindig fogva tartják. A közösségi oldalakon, a világ számos pontján, iskolák és nagykövetségek előtt demonstrálók követelik szabadon bocsátásukat, köztük számos híresség, az Egyesült Államok First Ladyétől kezdve megannyi színész és zenész – többek között Justin Timberlake, Anne Hatheway vagy Sean Penn. Mellettük sorakozik még számtalan civil, akik munkahelyükön, iskolákban, otthon, a világ minden kontinensén készítenek a témához rendelt feliratokat. Sok más közszereplő mellett az ENSZ különleges megbízottja, Angelina Jolie is megszólalt. „Belebetegszem, ha belegondolok, hogy ezeket a kislányokat terrorizálják, megerőszakolják, eladják. Ez vérlázító, felfoghatatlan, hogy bárki megtehet ilyet” – mondta a színésznő.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése