TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A hírfolyam nyitányaként J.J. Abrams, a 2015-ben érkező hetedik epizód rendezője hozta nyilvánosságra a fontosabb szereplők névsorát.

A korábbi, klasszikus részek főszereplői mellett néhány jól ismert színész és jó pár feltörekvő hollywoodi „újonc” is feltűnik majd. A rajongóknak nem kell majd nélkülöznie Mark Hamillt, Harrison Fordot, Carrie Fishert, illetve a Csubakkát alakító Peter Mayhew-t, a C3PO-t megszemélyesítő Anthony Danielst és a minden lében kanál kis droidot, R2D2-t életre keltő Kenny Bakert sem.


Az új szereplők közül a két legismertebb név az immár 85. életévét taposó svéd származású hollywoodi legenda, az Oscar-jelölt Max von Sydow, akit talán az Ördögűző című horrorból ismernek a legtöbben. A másik nagy név pedig az az Andy Serkis, aki a Gyűrűk ura filmekben Gollumnak kölcsönözte mozgását és hangját.


Abrams emellett George Lucas „hagyományait” követve több feltörekvő újoncot is beválogatott a szereplők közé. Közülük is kiemelkedik a brit független filmesek által legígéretesebb újoncnak jelölt John Boyega, aki az Idegen arcok című sci-fi vígjátékban tűnt fel, de szerepel majd a 24 című sorozat idén visszatérő új évadjában. Rajta kívül meg kell említeni Oscar Isaac-et is, akit a Drive – Gázt!, illetve az Álomháború című akciófilmekben láthattak a magyar mozinézők. A Harry Potter filmek Bill Weasley-jeként ismert Domhnall Gleeson is kipróbálja magát a Lucas-univerzumban. A tévésorozatok rajongói a Girlsből ismert Adam Drivernek és az ifjú tehetség Daisy Ridley-nek örülhetnek majd.


A bejelentés során J.J. Abrams elmondta, hogy a forgatási munkálatok néhány héten belül megkezdődnek, a zenéről pedig ezúttal is a legendás John Williams gondoskodik. A Csillagok háborúja hetedik epizódjának világpremierjére 2015. december 18-án kerül sor.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése