TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rihannával az élen már több mint három millióan követik az Instagramon azt a 20 éves lányt, akinek minden fényképén jól látható formás hátsója.

A feneke tette ismerté Jen Seltert, aki nagyon tudatosan reklámozza magát, különös fókusszal legértékesebb testrészére, a tomporára. Pedig amikor elkezdte közzétenni a selfie-jeit a fényképmegosztó közösségi oldalon, nem volt szándékában márkát csinálni magából.

De ez már a múlt. Jen két év alatt fogalom Amerikában, és masszív rajongótáborának az énekesnő Rihanna is tagja. „Amikor megtudtam, hogy ő is követ az Instagramon, én voltam a legboldogabb. Nem csak azért, mert kiskorom óta rajongok érte, hanem azért is, mert ha tehetségek érdeklődnek irántad, az azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz” – mondta a fitnesz sztár, akinek komoly szponzorszerződések kerültek nemrégiben az asztalára. A táplálékkiegészítő Mane Plan Nutrition és a NY20 ásványvízzel már meg is állapodott, és nemsokára piacra kerül saját márkás jóganadrág kollekciója.  Addig is Jennek 127 jóganadrág áll a rendelkezésére, de ezeket már csak a fotóin nézegethetjük, mivel népszerűsége miatt az utóbbi időkben már csak privát edzőteremben edz.


A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése