TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ausztriában megéri szinglinek lenni

7052
Legalábbis Magas-Stájerországban, mert a régió az egyedülállókat szólítja meg új kampányában és legtöbb nyári ajánlatával.

A turisztikai régió rengeteg hívogató programmal és csomagajánlattal adja meg a szingli-élethez a kellemes alaphangot.Mesés történetek szingliknek gyerekkel
„Hetet egy csapásra” mottóval hívogatja izgalmas időutazásra a gyermekükkel utazó szingliket a HerzBergLand régió. A „Stájer vas útja” (Steirischen Eisenstraße) mentén megismerkedhetnek az ércbányászat múltjával és jelenével, bepillanthatnak a környék kultúrájába a Steirischen Eisenstraße hét múzeumába érvényes ingyenes belépővel. Valódi mesés élmény a mesedélután a bányászok mondavilágából (természetesen a németül tanuló gyerekeknek).

Románc a természettel
A természettel „flörtölni” hívogatnak a gyógyfüves kirándulások, az E-Bike túrák a Naturpark Mürzer Oberlandban. Szükség lesz a női ösztönökre, amikor Leobenben a „gyógyfüves asszonnyal” indul valaki a természet fölfedésére. A HOCHschwab környékén, Aflenz Kurort mellett az illatozó mezőkön a vendégek akár gyógyfű-szakértővé is kiképeztethetik magukat. Hét nap alatt mászhatják meg a turisták a Hochschwab régió hét legszebb panorámát kínáló hegycsúcsát, jutalmuk egy tipikus helyi Hochschwab-Busserl (mézeskalács szív). A kirándulások csendes magánya után következhet az esti szórakozás – méghozzá táncgaranciával: a leobeni Central-Dancingben „taxi táncosok” suhannak a parketten a táncos lábú szólista hölgyekkel, vagyis senki nem fog petrezselymet árulni.

Barátokkal vagy négylábúval
Magas-Stájerország ezen a nyáron izgalmas ajánlatokkal várja a kísérettel érkező szingliket is. Hölgyválaszra invitál a Turnauba a Rust család hét barátnőt, akik egy csajos héten keresztül kedvükre kirándulhatnak, élvezhetik a wellnesst, vagy kiélhetik kreativitásukat egy festő-kurzuson.
Aki valóban gondtalanul akar pihenni, az fogja a kutyáját, irány a Naturpark Mürzer Oberland, ahol várja a Hotel Stiftshof egy hetes kényeztetésre: masszázs a gazdinak, rágócsont és meridián masszázs a négylábúnak.


Zsák a foltját?
Vagy ahogyan a stájerek mondják: minden fazék megtalálja fedőjét. Ezzel a mottóval indulhatnak a szinglik a Hochschwab környéki alpesi régióba, egy túrázást követő közös főzésre az aflenz kurorti Pension Stecherbe. De a Waldheimat-Semmering-Veitsch régióban is járja a mondás: főzés közben jól összejövünk – a szólisták a Bärenkogelre kirándulhatnak főző workshopra.

Különleges útikalauz
Praktikus útmutatásokkal szolgál boldog szinglik számára, akik szólistaként járják az útjukat a „Szingli-kézikönyv”. Más, szingliknek szóló útmutatókkal szemben ez az ironikusan humoros kézikönyv tanácsokkal szolgál a szólista lét tartósan boldog megéléséhez. Például styling tippekkel, amelyek alkalmazásával a garantáltan elijeszthetjük a kellemetlenkedő önjelölt udvarlókat – mindez a magas-stájerországi művész, Martin Cremsner humoros illusztrációival. A szingli kézikönyv nyártól lesz beszerezhető a régió turisztikai hivatalaiban, illetve a www.hochsteiermark.at online shopjából.

Mind a 24 „nyári szerelem” csomag, illetve ajánlatok a „flörtöléshez” a környék kultúrájával és a természettel, megtalálható a régió prospektusában. A csomagok foglalói ráadásként ingyenes szolgáltatásokat tartalmazó utalvány-füzetet is kapnak.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése