TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ausztriában megéri szinglinek lenni

7052
Legalábbis Magas-Stájerországban, mert a régió az egyedülállókat szólítja meg új kampányában és legtöbb nyári ajánlatával.

A turisztikai régió rengeteg hívogató programmal és csomagajánlattal adja meg a szingli-élethez a kellemes alaphangot.Mesés történetek szingliknek gyerekkel
„Hetet egy csapásra” mottóval hívogatja izgalmas időutazásra a gyermekükkel utazó szingliket a HerzBergLand régió. A „Stájer vas útja” (Steirischen Eisenstraße) mentén megismerkedhetnek az ércbányászat múltjával és jelenével, bepillanthatnak a környék kultúrájába a Steirischen Eisenstraße hét múzeumába érvényes ingyenes belépővel. Valódi mesés élmény a mesedélután a bányászok mondavilágából (természetesen a németül tanuló gyerekeknek).

Románc a természettel
A természettel „flörtölni” hívogatnak a gyógyfüves kirándulások, az E-Bike túrák a Naturpark Mürzer Oberlandban. Szükség lesz a női ösztönökre, amikor Leobenben a „gyógyfüves asszonnyal” indul valaki a természet fölfedésére. A HOCHschwab környékén, Aflenz Kurort mellett az illatozó mezőkön a vendégek akár gyógyfű-szakértővé is kiképeztethetik magukat. Hét nap alatt mászhatják meg a turisták a Hochschwab régió hét legszebb panorámát kínáló hegycsúcsát, jutalmuk egy tipikus helyi Hochschwab-Busserl (mézeskalács szív). A kirándulások csendes magánya után következhet az esti szórakozás – méghozzá táncgaranciával: a leobeni Central-Dancingben „taxi táncosok” suhannak a parketten a táncos lábú szólista hölgyekkel, vagyis senki nem fog petrezselymet árulni.

Barátokkal vagy négylábúval
Magas-Stájerország ezen a nyáron izgalmas ajánlatokkal várja a kísérettel érkező szingliket is. Hölgyválaszra invitál a Turnauba a Rust család hét barátnőt, akik egy csajos héten keresztül kedvükre kirándulhatnak, élvezhetik a wellnesst, vagy kiélhetik kreativitásukat egy festő-kurzuson.
Aki valóban gondtalanul akar pihenni, az fogja a kutyáját, irány a Naturpark Mürzer Oberland, ahol várja a Hotel Stiftshof egy hetes kényeztetésre: masszázs a gazdinak, rágócsont és meridián masszázs a négylábúnak.


Zsák a foltját?
Vagy ahogyan a stájerek mondják: minden fazék megtalálja fedőjét. Ezzel a mottóval indulhatnak a szinglik a Hochschwab környéki alpesi régióba, egy túrázást követő közös főzésre az aflenz kurorti Pension Stecherbe. De a Waldheimat-Semmering-Veitsch régióban is járja a mondás: főzés közben jól összejövünk – a szólisták a Bärenkogelre kirándulhatnak főző workshopra.

Különleges útikalauz
Praktikus útmutatásokkal szolgál boldog szinglik számára, akik szólistaként járják az útjukat a „Szingli-kézikönyv”. Más, szingliknek szóló útmutatókkal szemben ez az ironikusan humoros kézikönyv tanácsokkal szolgál a szólista lét tartósan boldog megéléséhez. Például styling tippekkel, amelyek alkalmazásával a garantáltan elijeszthetjük a kellemetlenkedő önjelölt udvarlókat – mindez a magas-stájerországi művész, Martin Cremsner humoros illusztrációival. A szingli kézikönyv nyártól lesz beszerezhető a régió turisztikai hivatalaiban, illetve a www.hochsteiermark.at online shopjából.

Mind a 24 „nyári szerelem” csomag, illetve ajánlatok a „flörtöléshez” a környék kultúrájával és a természettel, megtalálható a régió prospektusában. A csomagok foglalói ráadásként ingyenes szolgáltatásokat tartalmazó utalvány-füzetet is kapnak.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése