TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A legendásan kemény G-SHOCK több mint 30 éves történetének minden egyes pillanata az idő és a számok bűvöletében telt.

A törhetetlen modellek az évek során egyre népszerűbbek lettek, és köszönhetően a speciális jellemzőknek, rekordmennyiségű, több mint 70 millió G-SHOCK karóra talált gazdára a Föld 100 országában. Ezek közé tartozik, hogy a pilóta modellek megfelelnek a legszigorúbb repülős szabványoknak és előírásoknak, illetve, hogy egyes modellek 149 helyszínre vonatkozóan tudnak ár-apály adatokat megjeleníteni. Ám nemcsak a különleges tevékenységet és kemény fizikai munkát végzők, de az extrém sportok szerelmesei, a színészek és a zenészek is megkedvelték minden idők legstrapabíróbb karóráját.

Íme néhány fontos ismérv, amely népszerűvé tette a márkát:

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése