TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Nemaradjle.hu nem maradt le

7045
A kedvezményes utazási ajánlatokat kínáló cég site-ja tematikus aloldallal bővült, így igyekszik követni a webtrendeket.

Letisztultabb és elegánsabb stílust kapott a Nemaradjle.hu weboldala azzal együtt, hogy a cég tartalmilag is bővítette kínálatát. A vásárlók mától könnyebben találhatják meg maguknak a megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket.  Az oldal védjegyévé vált négy fő ajánlat mellett megjelentek tematikus ajánlatok is az éppen aktuális ünnepnek, évszaknak, kikapcsolódási lehetőségnek megfelelően. Sőt, újdonságként a kínálatba kerültek külföldi csomagajánlatok is.

Az oldalon egyszerűsödött a navigáció: az összes ajánlat egy aloldalon jelenik meg, valamint a partnerszállásokat még szebb formában bemutató, teljesen újragondolt profiloldal készült. A cég komoly figyelmet fordított az oldal legfontosabb részének fejlesztésére, így még egyszerűbbé vált a vásárlás. A site a tavaly indult mobilos változat mellett már elérhetővé vált táblagépre optimalizált változatban is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése