TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Nemaradjle.hu nem maradt le

7045
A kedvezményes utazási ajánlatokat kínáló cég site-ja tematikus aloldallal bővült, így igyekszik követni a webtrendeket.

Letisztultabb és elegánsabb stílust kapott a Nemaradjle.hu weboldala azzal együtt, hogy a cég tartalmilag is bővítette kínálatát. A vásárlók mától könnyebben találhatják meg maguknak a megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket.  Az oldal védjegyévé vált négy fő ajánlat mellett megjelentek tematikus ajánlatok is az éppen aktuális ünnepnek, évszaknak, kikapcsolódási lehetőségnek megfelelően. Sőt, újdonságként a kínálatba kerültek külföldi csomagajánlatok is.

Az oldalon egyszerűsödött a navigáció: az összes ajánlat egy aloldalon jelenik meg, valamint a partnerszállásokat még szebb formában bemutató, teljesen újragondolt profiloldal készült. A cég komoly figyelmet fordított az oldal legfontosabb részének fejlesztésére, így még egyszerűbbé vált a vásárlás. A site a tavaly indult mobilos változat mellett már elérhetővé vált táblagépre optimalizált változatban is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése