TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

PR-ügynökséget választott a SPAR

7008
Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és napi cikk kereskedelmi lánca az eddigi közös projektek alapján választott PR-ügynökséget.

A SPAR Magyarország Kft. a KRQ Communications céget választotta PR ügynökségévé. Az ügynökség eddig projekt alapon dolgozott a kereskedelmi láncnak, de az idei esztendőben állandó partnere lesz a vállalatnak. Az együttműködés az utóbbi években a legális letöltést népszerűsítő Starzone promóció, illetve a hazai élővilágot a Fővárosi Állatkerttel együttműködésben bemutató Magyarország matricás album PR-kampányára terjedt ki.A megbízás keretében a PR-ügynökség feladata lesz a SPAR reklámkampányainak támogatása, a különböző sajátmárkák és hűségpromóciók kommunikálása, az ezekhez kapcsolódó egyes rendezvények szervezése, PR-filmek készítése, valamint a vállalat CSR-programjainak népszerűsítése.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., 23 éve van jelen a magyar kiskereskedelmi piacon, és ez alatt az idő alatt Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált. A cég üzlethálózat vásárlásokat és zöldmezős beruházásokat is magában foglaló folyamatos hálózatbővítése eredményeként 2013. végén 401 egységet üzemeltetett (SPAR szupermarketek és INTERSPAR áruházak). A cég üzlethálózatát két logisztikai központból látja el árukkal, és saját húsfeldolgozó üzemet is működtet. A SPAR 2012-ben kezdte el magán kiskereskedőkkel franchise hálózata kiépítését. A magyarországi SPAR az ország legnagyobb munkaadói között van.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése