TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nagy Annamária / Husqvarna

7009
Olyan környezetben dolgozom, ahol a cégvezetés nyitott az újdonságokra. Ezért sok sikeres projektet vittünk már véghez. Büszke vagyok rá, hogy több márkát, termékkategóriát tudtunk önállóan bevezetni a piacra.


Nagy Annamária, Husqvarna marketingmenedzser

Születési idő
1984. április 30.

Iskolái
Szolnoki Főiskola, kereskedelmi szakközgazdász marketing szakirányon

Jelenlegi cég és pozíció
Husqvarna Group, Husqvarna Magyarország Kft., marketingmenedzser (2013 januártól)

Korábbi cégek és pozíciók
Husqvarna Group, Husqvarna Magyarország Kft., Marketing koordinátor(2009-2013.)
Husqvarna Group, Gardena Magyarország Kft., Marketing koordinátor (2006-2008.)
Axel Spriger Kiadó, Marketing asszisztens (2005-2006.)

Nyelvtudás
német, angol

Mit szeret a legjobban a szakmájában?
Kreativitás, változatosság, sokszínűség. Van ugyan periodikája, hogy melyik időszakban mi a prioritás, de mivel több márkán dolgozom, mindig színesek és élvezetesek maradnak a marketingfeladatok.

Mit szeretne elérni a szakmájában?
Szívesen vállalnék nagyobb felelősséget.

Eddigi legnagyobb szakmai siker
Szerencsére olyan környezetben dolgozom, ahol a cégvezetés nyitott az újdonságokra. Ezért sok sikeres projektet vittünk már véghez. Büszke vagyok rá, hogy több márkát, termékkategóriát tudtunk önállóan bevezetni a piacra. Ilyen volt például a Gardena elektromos fűnyírók bevezető kommunikációja 2009-ben. Ezzel nyertük el az év kreatív megjelenéséért odaítélt díjat a Népszabadság akkori kiadójától, a Ringier-től.

Szakmai példakép
Minden vezető, akikkel eddig együtt dolgoztam, hatott a munkámra és szakmai példakép számomra, de a legjelentősebb közülük egy osztrák úriember, Franz Leitner, aki a cég – anno még Gardena –ügyvezetője volt, amikor idekerültem. Bár csak néhány hónapig dolgoztam vele, meghatározó volt számomra széles látóköre és méltóságot sugárzó lénye.  A mai napig megvan a jó kapcsolat és a kölcsönös érdeklődés közötte és a cég között.

Hobbi, amitől feltöltődik
A kreativitás a hobbijaimban is megnyilvánul. A kézműves tevékenységek: fúrás, faragás, rajzolás, varrás. Szívesen készítek apróságokat a barátaimnak, ismerőseimnek vagy csak saját magamnak. Szeretek moziba, színházba járni.

Nagy tervek a magánéletében
Hosszútávon természetesen a család, de a rövidtávú terveim között inkább az utazás és a szakmai fejlődés szerepel.

Mottó
Soha ne add fel!

Misszió
Mindig jellemző volt rám a tenni akarás, az optimizmus pedig egy nagyon jó hajtóerő ehhez.

Kedvenc film
Takeshi Kitano: Bábok, illetve a francia filmek és Pedro Almodóvar.

Kedvenc könyv, író, költő
Szélsőséges az ízlésem, és nagyon különböző dolgok szoktak tetszeni, ezért nehéz egy kedvencet kiemelni. A művészeti albumokat, különösen az építészettel kapcsolatosakat nagyon szeretem. A bauhaus áll a legközelebb hozzám; legutóbb Bruer Marcell könyvét vásároltam meg.

Kedvenc zenei műfaj/előadó
Indie, brit pop, szinti pop, Arctic Monkeys, Kings of Leon…

Kedvenc konyha vagy kedvenc étel
Sokfélét szeretek, mostanában a mexikói ételekre vagyok „rákattanva”. Az egészségtelen szénhidrátokat kifejezett élvezettel fogyasztom, például a saját hamburgeremet.

Járt már itt / utazni fog ide
Sok helyen jártam már, életem egyik legjobb nyaralása Zakhintos szigetén  volt, álmaim vágya pedig Bali.

Példakép
A párom, aki nagyon szép sikereket ér el fiatal kora ellenére.

Legmeghökkentőbb helyzete az életben
Mentem az utcán valamelyik nap, kicsit belefeledkezve a telefonomba, és egy óriásit estem. Körülbelül 40 ember volt körülöttem, de senki nem jött oda segíteni. Nagyon elszomorított, hogy hová halad a világ...

A legnagyobb boldogság az életben
Szerény anyagi körülmények között nőttem fel, és ennek ellenére az egyik karácsonyra megkaptam a szüleimtől a mini hi-fit, amire annyira vágytam. Nagyon megható volt, mert tudtam, hogy nem engedhetnék meg maguknak. A másik nagy boldogság az életemben keresztfiam születése volt.

+1 Az üzenet
A mosoly mindenre megoldás.

Az interjút készítette: Laki Mónika

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése