TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Davos élő közvetítés

6973
Csatlakozzon a Davosban megrendezett lebilincselő vitákhoz, és legyen részese a globális kommunikáció fejlődéséről folytatott eszmecseréknek!

2014. március 11-12-én a Világkommunikációs Fórum ötéves jubileumát ünnepli a Davosi Kongresszusi Központban, Svájcban. Az éves összejövetelen a világ minden tájáról érkező vállalatvezetők, PR cégek tulajdonosai, PR szövetségek képviselői és kreatív szakemberek adnak randevút egymásnak.

Még van idő jelentkezni, szállást vagy repülőjegyet foglalni és a szakmai elit beszélgetéseinek aktív résztvevőjévé válni itt: www.forumdavos.com/registration. Azok azonban, akik idén nem tudnak részt venni személyesen, a Fórum közösségi média csatornáin is követhetik az legújabb trendeket megvitató beszélgetéseket.  A Fórum valamennyi közösségimédia-csatornája és a támogató médiapartnere a #WCFDavos hashtaget fogja használni világszerte. #WCFDavos közösségimédia-profilok:

Facebook: http://www.facebook.com/WorldCommForumDavos

Twitter: http://www.twitter.com/WorldCommForum

YouTube: http://www.youtube.com/forumdavoscom

A kivételes viták közül hármat élőben fognak közvetíteni a helyszínről, ezekre a betekintés regisztrációhoz kötött. Válassza ki, melyik beszélgetés(eke)t kívánja figyelemmel kísérni, és iratkozzon fel ingyenesen!

 

A PR halott vs Éljen az összcsatornás PR!
2014. március 11, 9.30 - 10.30

#WCFDavos vitafórum a Public Relations szektorban végbemenő drasztikus változásokról és átalakításról.

A panelbeszélgetést vezeti: Stuart Bruce, Online PR blogger, tréner és tanácsadó, Digital Corporate Communications (UK)

A beszélgetés résztvevői:

Andre Manning, globális elnökhelyettes, vállalati kommunikáció, Philips

Paul Holmes, alapító és vezérigazgató, The Holmes Report

Colin Byrne, vezérigazgató, Weber Shandwick UK and Europe

Prof. Dr. Uday Salunkhe, egyetemi tanár, University of Mumbay

Beke Zsuzsanna,  kormányzati kapcsolatok- és PR vezető, Richter Gedeon Nyrt., Magyarország

Díjmentes regisztráció itt:  http://www.e-since.com/en/dawos0930

 

Követni & Megosztani! Új kommunikációs világ: A Sharism filozófia
2014. március 11. 10.30 - 11.00

Küldje el kérdéseit és észrevételeit az elő közvetítés alatt Isaac Mao-nak, a Sharism filozófia evangélistájának, aki a Social Brain Alapítvány társalapítója és igazgatója, kockázati tőkés, szoftvermérnök, és közösségimédia-kutató.

Díjmentes regisztráció itt: http://www.e-since.com/en/dawos1030

 

 

Win-Win-Win stratégia a Public Relations területén
2014. március 11. 14.30 - 16.30

PR tanácsadók, házon belüli PR és vállalati kommunikációs szakemberek, valamint kommunikációs szövetségek képviselői osztják meg egymással piaci tapasztalataikat és határozzák meg a eredményes jövőt.

A panelbeszélgetés résztvevői:

Maxim Behar: WCFDavos bizottsági társelnök; Hill+Knowlton Strategies (CZ) elnök; M3 Communications (BG) elnök-vezérigazgató.

Prof. Dr. Marc Langendorf: Siemens AG vállalati kommunikációt vezető helyettes.

Lorena Carreño: Mexikói Kommunikációs és Marketing Iparszövetség – CICOM elnökhelyettes.

Francis Ingham: Public Relations Tanácsadók Szövetsége UK (PRCA) általános vezérigazgató; Kommunikációs Tanácsadók Nemzetközi Szövetsége (ICCO) vezérigazgató; Kommunikáció Mérésére és Értékelésére Alakult Nemzetközi Szövetség (AMEC) hivatalos képviselő.

Díjmentes regisztráció itt: http://www.e-since.com/en/dawos1430

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése