TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

New Jerseyben, német eredetű családban született a természetes szépségű Kirsten Dunst, aki hihetetlen kisugárzással és most már egy zsíros szerződéssel is rendelkezik.

Generációjának egyik legtehetségesebb amerikai színésznői között tartják számon, így a L’Oréal Professionnel értékeinek tökéletes megtestesítője lehet. A divat és a trendek iránti kifinomult érzéke miatt is állandóan új stílusokat és frizurákat próbál ki. Minden alkalommal, amikor új szerepet alakít, minden további nélkül kész akár radikálisan is megváltoztatni hajszínét vagy öltözködését, vörösből mondjuk platinaszőkévé, illetve nagyon elegánsból egészen vagánnyá.Dunst már több mint félszáz filmszereppel büszkélkedhet, amivel az utóbbi évtized egyik legtermékenyebb színésznőjének címéért is versenyre kelhet. Mindenbe szeret belekóstolni, jól tudja, hogy hogyan válassza ki a szerepeit – nagyköltségvetésű mozifilmek, valamint független és merészebb filmesek alkotásai között váltogat. Korán kezdte pályafutását, porcelánbabát idéző gyerekvámpír szerepével vált ismerté a közönség előtt. Az Interjú a vámpírral című filmben, amelyben Brad Pitt jéggé dermedt szívét tölti meg újra melegséggel, és amely egy Golden Globe jelölést is hozott a számára. A Pókember trilógiában Mary Jane Watson szerepében nyújtott játéka meghatározó fontossággal bírt karrierjének további alakításában. Egyes kritikusok kivételes átváltozási tehetségét csodálták, és hogy milyen élethűen tudta ábrázolni kapcsolatát filmbeli partnerével, Tobey Maguire-rel. Sofia Coppola múzsájaként, Kirsten Dunst érzelem gazdag alakítást mutatott be a Marie-Antoinette címszerepében. Az egészen kifinomult rendezésnek köszönhetően ez az alkotás fordulópontot jelentett a színésznő számára. 2011-ben megkapta a legjobb női alakításért járó díjat a Cannes-i Filmfesztiválon, miután eljátszotta a világvége közeledtének hírére melankóliába zuhanó nő különleges szerepét Lars von Trier Melankólia című filmjében. Idén májusban Viggo Mortensen és Oscar Isaac oldalán fog feltűnni a mozik plakátjain Hossein Amini a The Two Faces of January című új thrillerjében.


„Úgy érzem, nagyon közel áll hozzám a L’Oréal Professionnel. A márka szoros kapcsolatokat ápol a divat világával. Szeretem, hogy mindig újabb és újabb merész, innovatív ötletekkel áll elő, amelyek új szolgáltatások és professzionális termékek kifejlesztéséhez járulnak hozzá, lehetővé téve egyben a fodrászok számára, hogy a legdivatosabb frizurákat készítsék” – mondja Dunst.„Kirsten az örök szépség megtestesítője. Nagyon modern nő, aki mindig lépést tart a divattal. Emellett különösen erőteljes személyiség. Hihetetlen profizmusa, és tökéletességre való törekvése révén is az egyik legtehetségesebb színésznő, akit lehetőségem volt megismerni. Remek adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy a L’Oréal Professionnel értékeit képviselje” – meséli Anne-Laure Lecerf, a L’Oréal Professionnel nemzetközi főigazgatója.

A színésznő 2014-ben három újdonság termékbevezetésében fog részt venni:
•    Tecni.Art Wild Stylers
Professzionális styling termékcsalád a rockeres, alternatív stílus követőinek, a legutóbbi divathetek kifutóin is visszaköszönő vadul szexis, borzolt frizurák készítéséhez. Bevezetés: 2014. március
•    Beach Waves
Eddig soha nem látott styling szolgáltatás a szalonokban, a strandolás utáni hatás eléréséhez, akár nyolc hétig is tartós marad. Bevezetés: 2014. április
•    Absolut Repair Lipidium
Kizárólag szalonokban igénybe vehető, rendkívül kifinomult, rétegelt ápolás, amely egyetlen szolgáltatás keretében állítja helyre a haj károsodásait.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése