TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Startuppal fogott össze a Sanoma

6907
Stratégiai megállapodást kötött a Sanoma egészségügyi portálja, a HáziPatika.com és a Foglaljorvost.hu startup.


A HáziPatika.com ezentúl a fejlesztésben, a marketing és sales feladatok ellátásában nyújt segítséget új partnerének, valamint széles olvasóközönséget biztosít, a Foglaljorvost.hu pedig kiterjedt orvosi kapcsolati hálóját kölcsönzi a weblapnak.

A HáziPatika.com Magyarország leglátogatottabb egészségügyi portálja. Az oldal a laikusok egészségügyi tájékoztatásának szakértője, az együttműködéssel pedig nyitni tud a magánegészségügyi szektor felé is. Új partnereként a Foglaljorvost.hu folyamatosan frissített kapcsolati hálójával és felhasználóbarát időpont-foglalási rendszerével járul hozzá egy professzionális szolgáltatás kiépítéséhez.

„A HáziPatika.com eddig is azon igyekezett, hogy megkönnyítse a betegségek felismerését, és elősegítse a gyógyulást. A Foglaljorvost.hu-val együtt pedig egyenesen az orvosi rendelő ajtajáig tudjuk kísérni a pácienseket” – nyilatkozta Molnár Zsuzsanna, a HáziPatika.com portfólió igazgatója.

A Foglaljorvost.hu-t két kismama alapította. A megvalósítás elején nem hitték el, hogy nem létezik egyszerűbb megoldás a megfelelő szakorvosok kiválasztására és az időpontfoglalásra, mint az ismerősök kérdezgetése, hosszas utánajárás és a kitartó telefonálás, miközben az egészségügyi problémával küzdőknek a legjobb szakember megtalálása mellett a gyorsaság is fontos. Erre a problémára szerettek volna megoldást találni, hogy segítsenek a hasonló helyzetben lévőknek, így született meg az oldal ötlete.
„A Sanoma-együttműködés óriási lépés számunkra: az organikus növekedést egy dinamikus váltja fel, és fél éven belül országos lefedettséget fogunk elérni. Év végére segítségünkkel az ország bármely pontján kereshetünk magánorvost, és a tervek szerint addigra mintegy havi 4000 szakorvosi időpontfoglalást fogunk kiszolgálni” – mondta Straub Fanni, a startup tulajdonosa.

Az egyedülálló társulás kiváló felületet fog biztosítani az egészségtudatos és az egészségük iránt érdeklődők számára, ahol rengeteg hasznos információhoz férnek hozzá könnyen, vehetik fel a kapcsolatot a megfelelő szakemberrel és egyből foglalhatnak időpontot is.

Foglaljorvost.hu
2011 óta több mint 15.000 felhasználó számára segített a megfelelő magánorvos megtalálásában és az azonnali kényelmes online időpont foglalási folyamatban. Több mint 6000 minősített páciens véleménye segíti a legmegfelelőbb szakorvos kiválasztását.

HáziPatika.com
A HáziPatika.com a legismertebb és leglátogatottabb egészségügyi portál Magyarországon, 1999 óta nyújt egészségüggyel, életmóddal kapcsolatos tartalmat és szolgáltatásokat. Havonta átlagosan mintegy 900.000 egyedi látogató* keresi fel, akik több mint 80.000 cikkben kereshetnek hiteles, közérthető információkat problémájukra s több tucatnyi teszt vagy kalkulátor segítségét kérhetik. 46 szakértő 71 szakterületen várja az érdeklődők kérdéseit, 1500 dietetikus által véleményezett recept, 322 betegség részletes leírása, valamint gyógyszerkereső, patikakereső, és laboreredmények magyarázata is található az oldalon.
2005-ben és 2008-ban a www.hazipatika.com az „Év honlapja” elismerésben részesült, a Superbrands díjat 2013-ban már harmadszor kapta meg. Az oldal újságírói több rangos díjat nyertek el, többek között a Médiaunió „Nincs de!” kampányának fődíját.

*forrás: Gemius OPA, 2013. január-december
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése